Ob koncu leta nam je na kontu /251 in 253/ ostalo 0,01 in 0,04 eur. Ker je šla delavka prej v porodniško in je bila edina zaposlena nismo mogli pokompenzirati ta znesek. Sedaj me zanima ali to prenesem v novo leto ali lahko naredim naredim izravnavo?
Najverjetneje ne a vseeno vprašam!
izravnava na kontih 251 in 253
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Hvala vam Mirko!
Še eno stvar bi vprašala, čeprav ne spada pod ta naslov pa vseeno.
Glede O.S., sem pri stranki zasledila da so pomotoma na konto 0500 (in stem tudi na 4320) knjižili prejšnje leto napačen znesek. Program jim je dovoljeval le zaokroževane zneske in so seveda tudi knjižili ta zaokrožen znesek.
namesto 915,69 so poknjižili 916eur. Zdaj seveda nemorem popravljati za nazaj, ampak mi O.S. in ko sem vnesla zneske v svoj program in stanje na kontu 0500 ne klapa. Kako naj popravim da bo stanje isto?
Še eno stvar bi vprašala, čeprav ne spada pod ta naslov pa vseeno.
Glede O.S., sem pri stranki zasledila da so pomotoma na konto 0500 (in stem tudi na 4320) knjižili prejšnje leto napačen znesek. Program jim je dovoljeval le zaokroževane zneske in so seveda tudi knjižili ta zaokrožen znesek.
namesto 915,69 so poknjižili 916eur. Zdaj seveda nemorem popravljati za nazaj, ampak mi O.S. in ko sem vnesla zneske v svoj program in stanje na kontu 0500 ne klapa. Kako naj popravim da bo stanje isto?
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Za kakšen znesek ne klapa (zaokroževanja?), kje (register - GK) in ponovno preverite knjižbe. Za lansko leto popravljate le preko prenesenega dobička. sicer je znesek zanemraljiv... .
Ne vem, kaj ste do sedaj knjižili - kajti tu iščite napake. Najprej pa ugotovite, če vam ne "klapa" otvoritev (GK, register...).
Ne vem, kaj ste do sedaj knjižili - kajti tu iščite napake. Najprej pa ugotovite, če vam ne "klapa" otvoritev (GK, register...).
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko