Silvester program

Moderator: Mirko Zbačnik

mery1
Začetnik
Začetnik

Silvester program

Odgovor Napisal/-a mery1 »

nekaj ne štima...

naložen imam program silvester za oddajo obračuna davka iz dohodka, verzija 3.0.0.52, pa mi pri uvozu datoteke javlja "napaka pri uvozu datoteke" in pa priloga 13 - naj bi bila za olajšave družinskih članov, meni pa se pokaže "podatki v zvezi z dolgoročnimi rezervacijami", kje sploh sem?

lp, marija
mery1
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

Silvester Fineus je za s.p.-je, Silvester Pelias za d.o.o. in druge pravne osebe... preverite, če ste si naložili pravega.
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
tincika
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a tincika »

Mene pa zanima če hočeš oddati za več subjektov si jih kar vneseš v ta program npr. 3 in potem ko si na določenem davčnem zavezancu daš potem priprava podatkov za Durs ali kako?
Začetnica na področju računovodstva
Naty73
Super računovodja
Super računovodja

Za vsakega posebej morate dati ''priprava podatkov za DURS'' in za vsakega posebej oddajati, tako kot ste rekli - ko imate odprtega zavezanca, za katerega želite oddati.
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
tincika
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a tincika »

Hvala Naty73.
Začetnica na področju računovodstva
JENA
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a JENA »

Prosim. če mi pomagate, ker ne vem kaj bi bilo lahko narobe, program fineus mi javlja, da se podatki ne ujemajo z evidenco na dursu, ni mi jasno kaj bi bilo lahko narobe, s tem da bi obrazec lahko oddala, če bi hotela. Ima kdo tak primer
lp
Bodec
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a Bodec »

To da se podatki ne ujemajo velikokrat piše, vendar obračun kar oddajte, če vam le program to dovoli. LP!
Naty73
Super računovodja
Super računovodja

A je že kdo oddajal davčni obračun za d.o.o.? meni še vedno ne gre, na e-davkih je obvestilo da bo oddaja v ponedeljek, 9.2. (verjetno so mislili 9.3.), ampak meni še vedno ne gre... to je groza
Naty

Bodec
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a Bodec »

Tudi jaz bi rad oddal, pa ne morem. "Baje" bo možno jutri, 10.3.? Sicer se pa ne preveč sekirat. Zaključni račun lahko vseeno naredimo, obračun davka pa bomo že enkrat, upam da še v letu 2009, oddali!
JENA
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a JENA »

Bodec to pomeni da ni panike, če piše, da se podatki ne ujemajo z evidenco na dursu, ok najlepša hvala.
Mislim, da kljub temu lahko oddam, bom poskusila.
Anela
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Anela »

Danes sem končno lahko oddala davčne obračune - sicer je bilo za društva, vendar je isto, zato mislim, da boste tudi za d.o.o. lahko oddajali brez problemov.
Lep dan
Anela
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Oddaja obrazca obračun davka od dohodkov pravnih oseb

Obveščamo Vas, da bo oddaja obrazca obračun davka od dohodkov pravnih oseb (DOD-DDPO) preko sistema eDavki omogočena predvidoma v ponedeljek 9.2.2009.

Za nevšečnosti se Vam iskreno opravičujemo!
To ste lahko prebrali na e-davkih, pred vstopom v aplikacijo. :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori