Silvester program
Moderator: Mirko Zbačnik
Silvester program
nekaj ne štima...
naložen imam program silvester za oddajo obračuna davka iz dohodka, verzija 3.0.0.52, pa mi pri uvozu datoteke javlja "napaka pri uvozu datoteke" in pa priloga 13 - naj bi bila za olajšave družinskih članov, meni pa se pokaže "podatki v zvezi z dolgoročnimi rezervacijami", kje sploh sem?
lp, marija
naložen imam program silvester za oddajo obračuna davka iz dohodka, verzija 3.0.0.52, pa mi pri uvozu datoteke javlja "napaka pri uvozu datoteke" in pa priloga 13 - naj bi bila za olajšave družinskih članov, meni pa se pokaže "podatki v zvezi z dolgoročnimi rezervacijami", kje sploh sem?
lp, marija
mery1
Za vsakega posebej morate dati ''priprava podatkov za DURS'' in za vsakega posebej oddajati, tako kot ste rekli - ko imate odprtega zavezanca, za katerega želite oddati.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
A je že kdo oddajal davčni obračun za d.o.o.? meni še vedno ne gre, na e-davkih je obvestilo da bo oddaja v ponedeljek, 9.2. (verjetno so mislili 9.3.), ampak meni še vedno ne gre... to je groza
Naty
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
To ste lahko prebrali na e-davkih, pred vstopom v aplikacijo.Oddaja obrazca obračun davka od dohodkov pravnih oseb
Obveščamo Vas, da bo oddaja obrazca obračun davka od dohodkov pravnih oseb (DOD-DDPO) preko sistema eDavki omogočena predvidoma v ponedeljek 9.2.2009.
Za nevšečnosti se Vam iskreno opravičujemo!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko