E-Davki: vprašanje

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
proars
Začetnik
Začetnik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

E-Davki: vprašanje

Odgovor Napisal/-a proars »

E-Davke uporabljam šele od februarja 2009 oz. odkar je to zdaj nujno. Danes sem malo preverjal tri dokumente, ki sem jih vložil. In zdaj me je malo zajela panika.Problem: vložil sem dva Obračuna prispevkov za socialno varnost za zasebnike (januar in februar 2009). Ko ta dva dokumenta odprem je njun STATUS: VLOŽEN. Potem pa sem vložil še REK-2 obrazec za avtorski honorar. Ko odprem ta dokument je njegov STATUS: OBDELAN (USPEŠNO).
Sedaj me skrbi, da je mogoče z mojim Obračunom za socialno varnost za zasebnike kaj narobe saj njegov STATUS ni OBDELAN (USPEŠNO)? Moram mogoče kaj popravit? Upam, da mi bo lahko kdo, ki je malo bolj vešč z E-Davki, pomagal, da me ne bo čez vikend preveč skrbelo, ko je tak sonček :D
Hvala za odgovore.
dvojčka
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a dvojčka »

Po mojem vas ne bi smelo skrbet, saj se obdelava včasih zavleče. Meni se je zgodilo, da je bil dokument s strani davčne uspešno obdelan šele čez 3 tedne po vložitvi.
Lp in uživajte na sončku
proars
Začetnik
Začetnik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a proars »

Aha, samo prvi obračun prispevkov oz. prvi dokument je že od 15.2.2009, pa je njegov status še vedno: vložen. U glavnem, če piše, da je vložen, meni ni treba skrbeti, da je kaj narobe? So pač na Dursu počasni? Jaz sem vse naredil prav?
Hvala!
Odgovori