Pozdravljeni!
Zanima me, če je kdo imel primer ko je oddajal davčno bilanco da mu je napisalo: "podatki se ne ujemamjo s podatki iz evidence DURS" in "podatki o davčnem zavezancu so bili usklajeni s podatki iz davčnega registra"
Meni je to napisalo, ampak sem vseeno lahko oddala. A je kaj narobe?
Hvala
Oddaja davčne bilance za d.o.o.
Moderator: Mirko Zbačnik
Oddaja davčne bilance za d.o.o.
Začetnica na področju računovodstva
Nič ni narobe, jaz sem letos oddala že ene 15 bilanc, pa mi je čisto pri vseh to napisalo... mislim da potem program sam napiše prave podatke (recimo če pri hišni številko napišeš 16 namesto 016, že tole opozorilo kaže).
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
[quote="uni"]Ampak bi lahko vseeno napisali eno pjasnilo ali odstranili to obevstilo, da nas po nepotrebnem ne strašijo in spravljajo v dvome še s takimi banalnostmi.Potem sploh ne veš,kdaj jemati opozorilo resno.[/quote]
Se povsem strinjam.
To je točno tako kot na cesti, ko so omejitve hitrosti enako označene, če je pol ceste zaprte ali pa če eden v oranžni tuti za krajem kosi travo v jarku z ročno kosilnico ali pa sploh popoldne in čez noč. ko so šli vsi domov, samo table so pustili tam. lp
Se povsem strinjam.
To je točno tako kot na cesti, ko so omejitve hitrosti enako označene, če je pol ceste zaprte ali pa če eden v oranžni tuti za krajem kosi travo v jarku z ročno kosilnico ali pa sploh popoldne in čez noč. ko so šli vsi domov, samo table so pustili tam. lp