ŠOLA

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
tibaut
Računovodja
Računovodja

ŠOLA

Odgovor Napisal/-a tibaut »

JE KDO HODIL V ŠOLO ZA RAČUNOV. IN KNJIGOV. DELA? KAM? KAJ MU JE TA ŠOLA DALA? RES SAMOSTOJNO DELO KOT RAČUNOVDJA? TUDI DAVČNO SVETOVATI?
lev76
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a lev76 »

Pojdite v polje iskanje in poiščite temo, ker je bila aktivna še prejšnji teden.
Lp:D
naša
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a naša »

Sicer nisem samostojni računovodja, opravljam pa vsa dela v računovodstvu in moram reči, da mi je ta šola ful pomagala nekatere stvari bolj razumet, tako da lahko tudi pomagam z znanjem pri sestavi bilanc, o davčnem svetovanju ne bi vedela, če ga lahko nudim, je pa krasna šola, če delaš v tej smeri.
Lahko si pogledaš program na www.gzs.si na izobraževanju za računovodsko - knjigovodska dela.

lp Nataša
tibaut
Računovodja
Računovodja

katera šola pa?
naša
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a naša »

Mislim, da imajo ta program skoraj vse Ljudske univerze, ima ga tudi GZS, vendar je dražje.
rika
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a rika »

Šola za računovodje je res vredu, vendar je šele osnova, da lahko začneš s knjiženjem, s prakso pa potem to teorijo povežeš. Jaz imam šolo za računovodje in naziv dipl.ekon., kar nekaj let delovnih izkušenj (sicer ne v veliko kot računovodja), pa se še ful lovim pri knjiženju kakega poslovnega dogodka, pri zakonodaji in zaključnih računih pa sploh.
V šolo je pametno iti, ker znanja resnično ni nikoli preveč, pa tudi kako potrdilo vedno prav pride, vendar boš šele s časom res sposoben samostojnega dela.
LP vsem!:wink:
tibaut
Računovodja
Računovodja

Mi lahko kdo pošlje vprašnja iz izpita?
Odgovori