GROZA-na pomoč!

Moderator: Mirko Zbačnik

zakladničarka
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a zakladničarka »

Vam povem, kaj je pri meni. Na e-davkih vidim 2x oddane davčne obračune, pri enih je razlika 1-2 minute, pri nekaterih pa čist drugi datumi. Pa sem 100%, da jih nisem 2x poslala. Saj sploh ne more biti 2x, saj se datoteke prekrivajo?
Ma ne, res je nekaj narobe z e-davki!
bojča
Računovodja
Računovodja
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a bojča »

No da se še jaz oglasim in povem nekaj o oddaji davčnega obračuna preko Silvestra Pelias.
Jaz sem obračun oddala včeraj preko Silvester Pelias in ko hočeš oddati obračun klikneš zgoraj na: PPIPRAVA ZA DURS (sedaj ne morem več ker je že oddano ampak se od včeraj spomnim).
Potem pa je vprašalo ali želim oddati neposredno preko e-davkov in sem dala: DA.
Ko sem podpisala z digitalnim potrdilom pa vem da me je na koncu še vprašalo glede statusa dokumenta in sem potrdila in takrat se je zgoraj (v levem kotu) v Silvestru Pelias napisalo: ODDAN.
In ko pogledam na obrazcee 2007 in 2008 pa imata oba status: PRENESEN.
In ravno tako se vidi oddaja tudi na e-davkih. Samo na e-davkih ne moreš izpisati poročila zato sem ga izpisala kar na Silvestru Pelias.

Upam, da sem pomagala.

Vsem en lep dan in res, ampak res koooonnnčččnooo je konec za letos teh bilanc :wink:
nimfa
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a nimfa »

Jaz sem oddajala včeraj in nisem imela posebnih problemov. Po pripravi sem potem hotela ven in me je vprašalo, če želim oddati, pa sem kar potrdila. Ko sem potem šla po običajni poti v oddane obrazce na DURS-u, je bil tudi ta noter, lepo izpolnjen.

Ja, res lepo, da je konec, :D !
Odgovori