34. ali 35. čl zddv
Moderator: Mirko Zbačnik
Ja, seveda je narobe. Ampak tudi mi pri nekaterih strankah še vedno tako vpisujemo: n.pr. naša stranka avtomehanik ima v računalniku naložen program, ki mu izpiše račune po 34. členu. Program je povezan tudi z evidenco materiala. A zdaj naj pa (za pol ure, dokler se ne bodo kaj novega spomnili) plačuje spremembo programa?!. Jaz bom še malo počakala in delala narobe, dokler ne bodo na davčni vskladili obrazcev in mnenj. Saj plača ravno toliko, če mu jaz knjižim v eni ali drugi stolpec. 
Uh, prosim, nikarte me posnemat! To ni bil nasvet, samo napisala sem, kako jaz delam, pa ne pri vseh, samo pri tistih, ki nimajo prilagojenega programa. Ker se mi tudi zdi, da iz tiste razdelitve po 34. in 35. členu nič ne vidijo na davčni, jim nič ne "nuca", medtem ko bi podatek, koliko je bilo zaračunanega davka davčnim zavezancem in koliko končnim potrošnikom, že lahko kje uporabili, a se vam ne zdi?
No Alena, zdaj pa danes še kaj naredi in pusti ljudi na miru. Še lep pozdrav vsem!:D
No Alena, zdaj pa danes še kaj naredi in pusti ljudi na miru. Še lep pozdrav vsem!:D
Pod kateri člen spadajo končni potrošniki, pod 35.ne ali pač?
Kaj pa v trgovini, ko ti izdajo račun, pa ne napišejo tvojega imena.Ali je to 35.čl ali 34.čl.?
Še enkrat oprostite:sad::sad::sad::sad::sad::sad::oops:
BOLJ IN BOLJ SEM ZMEDENA ZARADI TEGA, DA ME ŽE GLAVA BOLI, ZAKAJ JE TEGA TREBA. ZAKAJ NE NAREDIJO TAKO KOT JE BILO PRED 1.5.2004, DA JE ID ŠTEVILKA POTREBNA. Zakaj?
Kaj pa v trgovini, ko ti izdajo račun, pa ne napišejo tvojega imena.Ali je to 35.čl ali 34.čl.?
Še enkrat oprostite:sad::sad::sad::sad::sad::sad::oops:
BOLJ IN BOLJ SEM ZMEDENA ZARADI TEGA, DA ME ŽE GLAVA BOLI, ZAKAJ JE TEGA TREBA. ZAKAJ NE NAREDIJO TAKO KOT JE BILO PRED 1.5.2004, DA JE ID ŠTEVILKA POTREBNA. Zakaj?