obrazec M4
Moderator: Mirko Zbačnik
Ste že dobili kode?? Jaz še za dve stranki ne. Sem klicala, pa so mi rekli, da še pošiljajo ven in če do konca meseca ne dobimo, je treba vložit pisno zahtevo.Naty73 napisal/-a:Jaz bom drug teden kar klicala in gnjavila... da ne bom cel mesec čakala na trnih... ta teden se mi še ne da, sem dovolj dursovce gnjavilaampak so bli prijazni in potrpežljivi, to pa moram reči.
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
Tudi mene zanima, kako se vpiše neplačane prispevke za leto 2008. Pri nas smo imeli izpplačane plače le za jan-april 2008, vse ostalo je še neplačano.
Po mojem sklepanju gredo obdobje neplačanih prispevkov v rubriko E.
Kako pa je potem, ko so prispevki plačani v naslednjem letu? Se da popravek obrazca?
Hvala!
Po mojem sklepanju gredo obdobje neplačanih prispevkov v rubriko E.
Kako pa je potem, ko so prispevki plačani v naslednjem letu? Se da popravek obrazca?
Hvala!
jaz sem že dvakrat poslala vloge, pa še nisem dobila kod! sploh ne vem kaj delajo, a mi moramo pa vse do roka oddati! pa še prvomajski so drug teden, tud na dopust bi radi šlimansu1 napisal/-a: Ste že dobili kode?? Jaz še za dve stranki ne. Sem klicala, pa so mi rekli, da še pošiljajo ven in če do konca meseca ne dobimo, je treba vložit pisno zahtevo.Zakaj pa smo potem pošiljali pooblastila?? Jaz sem namreč to poslala že januarja....
Upam , da ne bo potem težav...
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
zlata ribica
- Računovodski vajenec

Tudi jaz še vedno čakam to presneto avtentikacijsko (še jezik si bom zlomila) kodo.
Pisla sem jim že dvakrat, če ne bom kmalu dobila kode, bom priporočeno poslala kar obrazec na papirju. Tako vsaj ne bom zamudila roka. Ko bom dobila kodo, bom poslala pa pe po internetu.
Kako pa nameravate ostali, ki kode še niste dobili, reševati ta problem?
Lep pozdrav
Pisla sem jim že dvakrat, če ne bom kmalu dobila kode, bom priporočeno poslala kar obrazec na papirju. Tako vsaj ne bom zamudila roka. Ko bom dobila kodo, bom poslala pa pe po internetu.
Kako pa nameravate ostali, ki kode še niste dobili, reševati ta problem?
Lep pozdrav