Potni nalogi

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
bojana 81
Začetnik
Začetnik
Kontakt:

Potni nalogi

Odgovor Napisal/-a bojana 81 »

Pozdravljeni;

Naši zaposleni si potne naloge pišejo sami, vendar v roke dobim evidence v zelo slabem stanju, nepregledne, nepopolne, zamujajo, vse skupaj je pravo skropucalo.

Mislite, da bi bilo kaj narobe, če bi potne naloge pisala jaz, zaposleni bi se pred ali po poti moral oglasiti pri meni in povedati vse podatke, njemu bi dala samo v podpis.

Hvala vam.

Lep dan.
Računovodja
ors
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a ors »

Narobe ne bi bilo nič, le cel kup dela si boste nakopali
Lp
MG
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a MG »

Nikjer ne piše, da morajo potne naloge pisati delavci. Nalog za službeno pot ponavadi predloži administrator vodje. Obračunski del pa izpolnijo sami ali pa naredi to kdorkoli namesto njih.

Torej ne, ne bi bilo narobe če to naredite vi in oni samo podpišejo.
sonjaz
Računovodja
Računovodja
Kraj: Savinjska

Odgovor Napisal/-a sonjaz »

Se strinjam z MG. To je delo administratorjev in pa ne delavcev!
bejba
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a bejba »

ja najbolje, da ti administratorji še delajo namesto delavcev, če delo ne bo dobro opravljeno.....

potni nalog je stvar vsakega, ki "potuje" in ne administratoja.

jaz sem zadevo uredila malo drugače. vkolikor potni nalog ni spisan tako, kot mora biti, ga zavrnem. postavila sem jim rok, do kdaj mora bit potni nalog pri meni, drugače ni izplačila ("podprto" imam s sklepom, čeprav vem, da zadeva ne zdrži).

poskusite raje z roki in pravilnostjo, kot da si nakopljete še eno goro pisarije. pravzaprav, a ste prepričana, da vam bodo pa nosili "dokazila" pravočasno????
Odgovori