Pozdravljeni;
Naši zaposleni si potne naloge pišejo sami, vendar v roke dobim evidence v zelo slabem stanju, nepregledne, nepopolne, zamujajo, vse skupaj je pravo skropucalo.
Mislite, da bi bilo kaj narobe, če bi potne naloge pisala jaz, zaposleni bi se pred ali po poti moral oglasiti pri meni in povedati vse podatke, njemu bi dala samo v podpis.
Hvala vam.
Lep dan.
Potni nalogi
Moderator: Mirko Zbačnik
Potni nalogi
Računovodja
ja najbolje, da ti administratorji še delajo namesto delavcev, če delo ne bo dobro opravljeno.....
potni nalog je stvar vsakega, ki "potuje" in ne administratoja.
jaz sem zadevo uredila malo drugače. vkolikor potni nalog ni spisan tako, kot mora biti, ga zavrnem. postavila sem jim rok, do kdaj mora bit potni nalog pri meni, drugače ni izplačila ("podprto" imam s sklepom, čeprav vem, da zadeva ne zdrži).
poskusite raje z roki in pravilnostjo, kot da si nakopljete še eno goro pisarije. pravzaprav, a ste prepričana, da vam bodo pa nosili "dokazila" pravočasno????
potni nalog je stvar vsakega, ki "potuje" in ne administratoja.
jaz sem zadevo uredila malo drugače. vkolikor potni nalog ni spisan tako, kot mora biti, ga zavrnem. postavila sem jim rok, do kdaj mora bit potni nalog pri meni, drugače ni izplačila ("podprto" imam s sklepom, čeprav vem, da zadeva ne zdrži).
poskusite raje z roki in pravilnostjo, kot da si nakopljete še eno goro pisarije. pravzaprav, a ste prepričana, da vam bodo pa nosili "dokazila" pravočasno????