Nič ne namigujem, ker je jasno.
Tipično za ta mlade : "Seveda da ne znam tako dobro kot ta stari, ampak zaslužiti moram pa prav toliko ali pa raje še več."
Lahko noč!
Nepravilno plačan račun
Moderator: Mirko Zbačnik
starči: oprosti ... ampak, sami so postavli urno postavko katere nisem ne zbijal ne višal skoz je ostala takšna kot je bila. Da pa jaz z nekaj letnimi izkušnjami nemorem tako dobro nekaj narest kot pa nekdo drug, ki je že dal par izobraževalnih tečajev skozi in ki dela na tem 8 ur na dan vsak delovni dan v mesecu pa nevem no.
Kaj naj pol rečem ... odvisno je tudi od poklica katerega opravljaš ...
Kaj naj pol rečem ... odvisno je tudi od poklica katerega opravljaš ...
Vragec: nikoli, ampak res nikoli več ne uporabi stavka: "Ne morem pa jaz opravljat del enako dobro kot nekdo drug, ki se z mojo stroko ukvarja že dlje časa kot jaz. "
Vsem je verjetno jasno, da mladi (predvsem začetniki) nimamo toliko izkušenj in znanja kot starejši, vendar tega pred strankami ne smemo pokazati, ker si sami otežujemo situacijo. Če naše delo ni dobro opravljeno moramo za to prevzeti odgovornost in se ne smemo izgovarjati na mladost in neizkušenost. Če je tvoja napaka - si priznaj in se poskusi dogovoriti da ti plačajo vsaj del (ostalo pač odpiši). To pa naj ti bo šola za naprej. Vsaj veš kje si ga polomil in tega ne boš več storil....
Vsem je verjetno jasno, da mladi (predvsem začetniki) nimamo toliko izkušenj in znanja kot starejši, vendar tega pred strankami ne smemo pokazati, ker si sami otežujemo situacijo. Če naše delo ni dobro opravljeno moramo za to prevzeti odgovornost in se ne smemo izgovarjati na mladost in neizkušenost. Če je tvoja napaka - si priznaj in se poskusi dogovoriti da ti plačajo vsaj del (ostalo pač odpiši). To pa naj ti bo šola za naprej. Vsaj veš kje si ga polomil in tega ne boš več storil....
mali007 tega nikoli in nikdar nisem izjavilpred stranko. Jaz sem bil pripravljen odpravit napake vendar so me brez možnosti dogovora nagnali.
komar66: v zavrnitvi računa navajajo zadeve, ki sem jih jaz opravil že prej in za katere ta račun ni bilizdan ...ta račun je bil izdan za čisto druge zadeve. Tako, da nevem kako lahko v zavrnitvi napišejo nekaj česar jaz nisem opravljal v tem obdobju za katerega je bil izstavljen račun.
Sklicujejo se tudi na zadnje 3 mesece v katerih so mi plačali 3 račune ... zakaj pa takrat noben ni kaj rekel ???
komar66: v zavrnitvi računa navajajo zadeve, ki sem jih jaz opravil že prej in za katere ta račun ni bilizdan ...ta račun je bil izdan za čisto druge zadeve. Tako, da nevem kako lahko v zavrnitvi napišejo nekaj česar jaz nisem opravljal v tem obdobju za katerega je bil izstavljen račun.
Sklicujejo se tudi na zadnje 3 mesece v katerih so mi plačali 3 račune ... zakaj pa takrat noben ni kaj rekel ???
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: