Splošna olajšava pri plači
Moderator: Mirko Zbačnik
Splošna olajšava pri plači
Računam plačo za zaposlenega, pa mi na koncu obračuna premalo splošno olajšavo. Ne vem zakaj. Imam 9 zaposlenih, pri vseh mi obračuna pravilno , pri tem pa manjšo. Zaposleni ima bruto čez 2.100 eurov. Ali ima to kaj veze?? Ker drugi pridejo nekje do 1400 bruto, pa obračuna prav-
Ima morda kdo odgovor na to, zakaj tako obračunava??
lp
Ima morda kdo odgovor na to, zakaj tako obračunava??
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
No, tako dolgo imam program,pa še ga vedno ne štekam.Naty73 napisal/-a:seveda ne, treba je ročno popraviti, oziroma če pride k nam od drugega delodajalca, preveriti, koliko je on upošteval olajšave.
Ampak kako pa ročno popraviti, Naty???
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
jaz naredim tako, da pri osnovnih nastavitvah plače za določen mesec popravim obvezni mesečni fond ur na toliko ur, kot jih ima ta, ki ni cel mesec zaposlen, in potem upošteva celo olajšavo, ne dela pa drugih problemov - da bi viške kazal kot nadure ali kaj podobnega.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)