Iz vprašanaj "kako kupcu vročiti račun" se je razvila debata, ki je niti tisti, ki je zastavil vprašanje več ne šteka.Naty73 napisal/-a:meni pa ni jasno, zakaj v to, da vam kupec ne sprejme in plača računa, vpletate DURS????
Kako rešiti situacijo, če dobavitelj noče prejeti računov?
Moderator: Mirko Zbačnik
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
V cirkusu velja pravilo, da se mora kljub nezgodi nastopajočega predstava nadaljevati.
Naša klepetalnica je večinoma resna in poučna, a kakšna tema le uide z vajeti. Tako se je tudi ta navzlic dramatičnim začetkom sprevrgla v varietejsko točko, v kateri je glavna nastopajoča po nekaj nerodnih preprijemih padla s trapeza. Sicer je dvakrat zaukazala konec točke, a jo vseeno nadaljevala. Ker so ji popustile moči, je nadaljevanje na
nas preostalih cirkusantih, kajti "show must go on!"
Očitno imajo na faksu vaje iz poslovanja ( nekakšen Monopoli) ali bi morala napisati seminarsko, pa si je hotela pomagati z nami. Žal ni tega povedala takoj, ker bi šel cel pogovor drugače, ampak je naložila o pošti, milijonskih poslih, finančni policiji...
Jaz bom prispeval za nadaljevanje točke samo o slednjem. Če št. 10 v njenem nadimku namiguje na njeno povprečno oceno, potem je presenetljivo, da ne ve, da finančnih policij prav nič ne brigajo odnosi med poslovneži, ampak samo polna malha države.
lp
PS Sprejemam vsako utemeljeno kritiko zaradi mojega pisanja, samo prej preberite celo diskusijo.
Za razliko od Golobiča se bom sam nemudoma odstranil, če bo tako sklenil ljudski glas.
Naša klepetalnica je večinoma resna in poučna, a kakšna tema le uide z vajeti. Tako se je tudi ta navzlic dramatičnim začetkom sprevrgla v varietejsko točko, v kateri je glavna nastopajoča po nekaj nerodnih preprijemih padla s trapeza. Sicer je dvakrat zaukazala konec točke, a jo vseeno nadaljevala. Ker so ji popustile moči, je nadaljevanje na
nas preostalih cirkusantih, kajti "show must go on!"
Očitno imajo na faksu vaje iz poslovanja ( nekakšen Monopoli) ali bi morala napisati seminarsko, pa si je hotela pomagati z nami. Žal ni tega povedala takoj, ker bi šel cel pogovor drugače, ampak je naložila o pošti, milijonskih poslih, finančni policiji...
Jaz bom prispeval za nadaljevanje točke samo o slednjem. Če št. 10 v njenem nadimku namiguje na njeno povprečno oceno, potem je presenetljivo, da ne ve, da finančnih policij prav nič ne brigajo odnosi med poslovneži, ampak samo polna malha države.
lp
PS Sprejemam vsako utemeljeno kritiko zaradi mojega pisanja, samo prej preberite celo diskusijo.
Za razliko od Golobiča se bom sam nemudoma odstranil, če bo tako sklenil ljudski glas.
Če analiziram besedo šikaniranje, ki je namerno povzročanje neprijetnosti, nevšečnosti nekomu, potem lahko ugotovim, da iz vaših odgovorov tega ni zaslediti. Če nasprotna stran ni sposobna sprejeti konstruktivne kritike, je problem na njeni strani in ne na strani vas, ki ste se samo spraševali, kako lahko nekdo posluje s tako velikimi številkami in nima osnovnega podjetniškega znanja.starči napisal/-a: PS Sprejemam vsako utemeljeno kritiko zaradi mojega pisanja, samo prej preberite celo diskusijo.
Zakaj pa bi se odstranili? Ker nekomu ni bilo všeč vaše strokovno mnenje? Nikar.
lp
-
febo
Starči, še en glas za Vas. Če bi se Miha potrudil in pomagal tolikom neznanim ljudem, kot ste to Vi, bi mogoče bil manj zagrenjen. Ampak, on ima druge skrbi. Kako se že pošlje pošta?starči napisal/-a: PS Sprejemam vsako utemeljeno kritiko zaradi mojega pisanja, samo prej preberite celo diskusijo.
LP
Nikakor se odstraniti, ampak ostati tukaj!!!! Zaradi dobrih odgovorov, pa tudi zaradi dobre volje, ki jo vedno pokažete.starči napisal/-a: PS Sprejemam vsako utemeljeno kritiko zaradi mojega pisanja, samo prej preberite celo diskusijo.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
miha10, na tem forumu administratorji le redko posegamo v komunikacijo med uporabniki. Sama šikaniranja nisem zasledila in ga posledično ne bom preprečevala.miha10 napisal/-a: Upam, da administratorji preprečujejo šikaniranje.
Upam pa, da se starči ne bo odstranil s foruma, saj so mnogi njegovi odgovori dragoceni za sodelujoče na forumu.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: