Imam eno dilomo pri izplačilu nagrad zaposlenim. Dejansko gre za lahko rečem udeležbo v lanskem dobičku podjetja (uprava si ga je že delila), sedaj pa bi uprava nekaj dala še zaposlenim.
Zanima kako bi vi izvedli izplačilo. V obliki stimulacije na plačilni listi, kjer je obračunana plača ali posebno izplačilo (drugi dohodke iz delovnega razmerja).
Dilemo imam naprimer ko delam neke izračuna kaj bi bilo za delavca najbolj smiselno, in če recimo vzamem kot nagrado (stimulacijo) v odstotku npr. 50% od bruto mesečne plače preteklega meseca, mu seveda s tem povišam bruto osnovo (1000 bruto plače+500 eur stimulcije, nagrade), kar pa pomeni več plačila dohodnine in prispevov in posledično manjši neto znesek.
Če pa vzamem kot posebno izplačilo (poleg plače še eno izplačilo) pa seveda pride ta znesek samo npr 50%*1000 bruto plače preteklega meseca 500 eur, in seveda višji neto, kot če bi isti znesek upošteval v prvem primeru zgoraj. Dilemo imem tudi kakšno stopnjo dohodnine vzeti pri takem izplačilu.
Prosim vas za konkreten nasvet, kaj bi bilo najbolj smiselno, najbolj pravilno in seveda najbolj ugodbo za zaposlenega (da dobi čim več neto ven).
Za nasvete se vam lepo zahvaljujem.
Udeležba v dobičku ali stimulacija
Moderator: Mirko Zbačnik
Če boste dali kot izplačilo drugih dohodkov iz del. razmerja se vplačilo na ZPIZ ne bo štelo v osnovo za pokojnino.
Vse ostalo pa je isto. Ne glede na to kako boste vi izplačali bo na koncu leta poračun dohodnine. Če boste izplačali sedaj večji neto se vam zna zgoditi, da bodo morali delavci drugo leto doplačevatii precej velike zneske dohodnine.
Jaz bi se verjetno odločila, da jim dam kar zrven k plači in izplačam manjši neto. Konec leta pa bodo imeli delavci preplačila ali pa jim bo pokrilo razliko, ki bi jo morali doplačati zaradi razlike pri obračunu regresa po povprečni stopnji.
Vse ostalo pa je isto. Ne glede na to kako boste vi izplačali bo na koncu leta poračun dohodnine. Če boste izplačali sedaj večji neto se vam zna zgoditi, da bodo morali delavci drugo leto doplačevatii precej velike zneske dohodnine.
Jaz bi se verjetno odločila, da jim dam kar zrven k plači in izplačam manjši neto. Konec leta pa bodo imeli delavci preplačila ali pa jim bo pokrilo razliko, ki bi jo morali doplačati zaradi razlike pri obračunu regresa po povprečni stopnji.
Hvala za tole informacijo in nasvet. Če prav razumem bi poem to izplačilo npr. kot drug dohodek iz del. razmerja (ki ne gre v pokojn. osnovo) izplačali oz. izračunali z povprečno stopnjo dohodnine za posameznega zaposlenega, kot pri dohodnini? In če prav razumem in sem izračunal tole me zanima da dejansko državi plačam kumulativno manj, če izplačam plačo posebej in posebej še nagrado, kot da bi nagrado (stimulacijo) štel k osnovni bruto plači, saj se osnova poveča in s tem plača vse več (dohodnina, prispevki,..)? Hvala še za dodaten odgovor in še kakšen nasvet.
Niste čisto razumeli:
Delavec bo na koncu plačal državi isto ne glede na to kako vi to obračunate.
Če boste sedaj obračunali manj dohodnine jo bo delavec na koncu moral doplačati. Mislim, da jim to ne bo prav nič všeč.
Jaz osebno bi znesek vključila v trenutno plačo kot del plače, da gre v pokojninsko osnovo ter plačala rajši več kot premalo dohodnine.
Vi se pa odločite kakor se vam zdi najpimerneje.
Delavec bo na koncu plačal državi isto ne glede na to kako vi to obračunate.
Če boste sedaj obračunali manj dohodnine jo bo delavec na koncu moral doplačati. Mislim, da jim to ne bo prav nič všeč.
Jaz osebno bi znesek vključila v trenutno plačo kot del plače, da gre v pokojninsko osnovo ter plačala rajši več kot premalo dohodnine.
Vi se pa odločite kakor se vam zdi najpimerneje.
V bistvu ker se to nanaša na več mesecev bi vi morali dohodnino obračunati po povprečni stopnji zadnje izplačane plače + 1/12 nagrade in tako bi bila akontacija dohodnine enaka ne glede na to ali izplačate istočasno kot plačo ali posebej.
Delavci pa bodo v tem primeru na koncu leta nekaj malega doplačali dohodnine. Če bi vi izplačala posebej bi se vam lahko zgodilo da vam računalnik kot prvo obračuna akontacijo dohodnine po 16% stopnji in še da vam upošteva olajšave (splošne in osebne). V tem primeru bi plačali premalo akontacije dohodnine.
Delavci pa bodo v tem primeru na koncu leta nekaj malega doplačali dohodnine. Če bi vi izplačala posebej bi se vam lahko zgodilo da vam računalnik kot prvo obračuna akontacijo dohodnine po 16% stopnji in še da vam upošteva olajšave (splošne in osebne). V tem primeru bi plačali premalo akontacije dohodnine.