Pozdravljeni,
v podjetju so nam začeli po novem obračunavati plače tako,da nam dopust in bolniško obračunavajo v naslednjem mesecu in ne v tistem, v katerem dejansko koristiš dopust oz si na bolniški. To se dogaja predvsem kadar nastopiš z dopustom po 25.v mesecu, enako velja za bolniško. Razlog je, da že pred koncem meseca vzamejo podatke. Zanima me, če je to z računovodskega stališča pravilno. Nekako ne razumem, kako se potem podatki ujemajo z dejanskim stanjem. Konec koncev po plačilni listi izgleda, da sem delal cel junij, v resnici pa sem bil skoraj dva tedna na dopustu. Prav tako ne razumem, kako lahko bolniško na podlagi bolniškega lista preneseš v drugo obdobje? Prosim, če mi razložite, v katerih primerih si lahko podjetje to dovoli.
hvala za odgovor in lep dan
Prenos dopusta in bolniške v naslednji mesec
Moderator: Mirko Zbačnik
Podjetje ima lahko izplačilno obdobje kadar želi. Le to pa po zakonu ne seme biti daljše od enega meseca.
Načeloma bi vam lahko izplačevali plačo tudi vsak teden ali 1 x na 14 dni ali pa imate lahko obdobje od 15 v enem do 15. v drugem mesecu.
V pravilniku o računovodstvu in v drugih internih aktih pa mora to biti zapisano in tudi delavci morajo s takšnim načinom obračunavanja bitis eznanjeni v naprej.
Če tega ni se plača obračunava v običajnem obdobju in to je mesečno. Glede na sistem obračunavanja pa je delavec lahko z načinom kot ste ga opisali celo oškodva. Osnova za izračun boleznine do 30 dni in dopusta ter nadomestila za praznik je namreč izplačilo preteklega meseca oz. povprečje preteklih treh mesecev. Če se izplačilo nekaterih obveznosti pomakne je vprašanje katero osnovo upoštevajo.
Načeloma bi vam lahko izplačevali plačo tudi vsak teden ali 1 x na 14 dni ali pa imate lahko obdobje od 15 v enem do 15. v drugem mesecu.
V pravilniku o računovodstvu in v drugih internih aktih pa mora to biti zapisano in tudi delavci morajo s takšnim načinom obračunavanja bitis eznanjeni v naprej.
Če tega ni se plača obračunava v običajnem obdobju in to je mesečno. Glede na sistem obračunavanja pa je delavec lahko z načinom kot ste ga opisali celo oškodva. Osnova za izračun boleznine do 30 dni in dopusta ter nadomestila za praznik je namreč izplačilo preteklega meseca oz. povprečje preteklih treh mesecev. Če se izplačilo nekaterih obveznosti pomakne je vprašanje katero osnovo upoštevajo.