rok plačila ddv

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
minca
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

rok plačila ddv

Odgovor Napisal/-a minca »

ali je potrebno ddv plačati 29.10. ali šteje za pravočasno plačilo brez zaračunavanja zamudnih obresti tudi plačano per 2.11.04 (glede na nedeljo in praznik)?
lp
sch
Začetnik
Začetnik
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a sch »

Ne, ne velja. Plačati moramo 29.10.2004. Vedno zadnji delovni dan v mesecu.

Lp.
Lady
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a Lady »

To že, sam men se je enkrat zgodil da sm pozabla, pa ni blo nobenih problemov, sem pol 2. nakazala, pa ni bila ne nedelja, niti praznik.:)
MICIKA
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a MICIKA »

Ja saj problemov ni, ampak DURS ti obračunava obresti. Lahko, da jih tudi ne pošljejo mi enkrat na leto pokljičemo tja, da nam povedo znesek zamudnih obresti (če se slučajno naredi da kakšen dan zamudimo s plačilom).
:D

mici
ubojica
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a ubojica »

Plačati je potrebno zadnji delovni dan v mesecu, za zamudo pri plačilu pa pridno zaračunajo obresti. Edino pri pošiljanju oz. obveščanju o obrestih niso vedno najbolj ažurni. Včasih se spomnejo šele po kakšnem letu. Učinkovitost naše davčne pač.

<i><b>1 + 1 = 2</b></i>
Lady
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a Lady »

jest še nikol nism dobila v štirih letih, pa verjemte sm tud kdaj kšn dan zamudila. :D
anka
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a anka »

Verjetno je odvisno od vsakega davčnega urada posebej.:oops:
MOŽE
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a MOŽE »

ŽIVIJO!
Če pri urejajanju kakšne dokumentacije rabiš potrdilo o plačanih davčnih obveznostih ti ga ne izdajo dokler ne poravnaš vseh obveznosti - to so tudi zamudne obresti. Pri meni zaradi nekaj sto tolarjev zam.obresti iz leta navem kdaj za nazaj mi potrdila niso izdali dokler nisem plačala zneska.
Odgovori