Kateri obrazec?

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
belissa
Začetnik
Začetnik

Kateri obrazec?

Odgovor Napisal/-a belissa »

Pozdravljeni!

Sem v dilemi kateri dokument oziroma obrazec uporabit, ko ti stranka prinese določeno stvar za popravit (storitvena dejavnost), da mu daš neko potrdilo, da je stvar res predal in da ima s tem on zagotovilo, da jo bo dobil nazaj :wink: .... skratka zanima me ali obstaja za to kakšna prevzemnica, mogoče reverz ali pa kaj čisto tretjega namenjeno prav temu?

Že v naprej hvala za pomoč!

Lep vikend vam želim!
anka
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a anka »

Jaz bi napisala:

Prevzem blaga v popravilo oz. v servis- vrsta blaga, vaši podatki, kupčevi podatki, telefonske številke.

Zato verjetno obstajajo tudi kakšni obrazci, vendar menim, da je to dovolj. Predvsem pa morate kupcu dati to potrdilo, ki naj ga ob prevzemu pokaže.
belissa
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a belissa »

Anka hvala za odgovor... se pravi, da je najbolje, da naredim kar sama takšen obrazec s temi podatki... sem mislila, da obstaja prav kaj takšnega v ta namen in da se takoj naredita dva izvoda (kot npr. dobavnica) in en izvod ostane nam, drugi gre pa k stranki.

Lp
doatoma
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a doatoma »

Obstaja obrazec, ki se imenuje REVERZ. V njem vpišeš vse potrebne podatke, tako je vse po zakonu. S tem obrazcem, ki ga mora stranka podpisat zagotavlja obojestransko legitimnost.

Lp
Odgovori