Dobila sem račun za porabo na poslovni mastercard, s tem pa se mi poraja nekaj vprašanj.
Drugače knjižim tako
- plačani računi knjižim normalno 4...,16.../2858
- račun mastercard 2858, 4150 (provizija dvig)/2200
-plačilo mastercard 2200/110
Kaj pa za račune, ki mi jih zaposleni niso dostavili? Prej je to delala referentka v servisu in nimam pojma kako je to poknjižila, ker ene polovice računov ni ( ja vse JE BILO bolj na "hojladri"), jaz pa želim met stvari urejene.
Kaj pa račun, ki mi ga je prinesel zaposleni, vendar je navaden račun - ne original?
Kam pa knjižite dvige gotovine iz te kartice???
In kaj naj naredim z razliko plačil ki so navedena na računu za mastercard, teh računov pa nimam?? Po mojem razlika ne more obviset na kontu 2858???? Pomoč prosim.
Poslovna mastercard - knjiženje
Moderator: Mirko Zbačnik
Naty hvala, ni šlo za privat porabo, samo so se fantje navadili "šlamaprije", ker prej pri servisu sploh niso rabli dat zraven računov
...ne me vprašat kako je ona to speljala - po moje kr kot 220 do banke in konec.......
kam pa daste dvig iz poslovne kartice??? in račun, ki je na specifikaciji od mastercard pa ni original - kaj naj storim v tem primeru???
kam pa daste dvig iz poslovne kartice??? in račun, ki je na specifikaciji od mastercard pa ni original - kaj naj storim v tem primeru???
Naty hvala, ni šlo za privat porabo, samo so se fantje navadili "šlamaprije", ker prej pri servisu sploh niso rabli dat zraven računov
...ne me vprašat kako je ona to speljala - po moje kr kot 220 do banke in konec.......