Z davcne so me klicali, da ima s.p. na obrazcu za ddv pod st.31-nabava blaga in storitev prenizko osnovo. Potrebno bo narediti popravek. Referentka je na roke preracunavala odbotni ddv 20% pod st. 41 in ddv 8,5% pod st. 42. Meni je program naredil, tako kot sem poknizila racune od 1.6. do 30-6.09. Programer je rekel, da ne gre za napako v programu, jaz naj bi napacno poknizila
popravek ddv-ja zaradi prenizke osnove
Moderator: Mirko Zbačnik
popravek ddv-ja zaradi prenizke osnove
pozdravljeni
Z davcne so me klicali, da ima s.p. na obrazcu za ddv pod st.31-nabava blaga in storitev prenizko osnovo. Potrebno bo narediti popravek. Referentka je na roke preracunavala odbotni ddv 20% pod st. 41 in ddv 8,5% pod st. 42. Meni je program naredil, tako kot sem poknizila racune od 1.6. do 30-6.09. Programer je rekel, da ne gre za napako v programu, jaz naj bi napacno poknizila
Menim, da ni tako. Ali bo hudo narobe, ce sama na roke popravim osnovo, ceprav se ta ne bo ujemala z osnovo v knjigi prejetih faktur. Nevem zakaj je do tega prišlo, da je prenizka osnova pod nabavo bvlaga in storitev
prosim za nasvet. 
Zivljenje je lepo! 
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: