Pozdravljeni!
Zanima me če je že kdo imel revizijo pravilnosti izkazanih osnov za namen izračuna bruto nadomestil plač. Če kako je bilo
revizija zzzs
Moderator: Mirko Zbačnik
Ravno v zvezi z nadomestili mene zanima sledeče: zavezanec je bil letos od januarja do marca na bolniški nad 30 dni in moram narediti refundacijo. Gre za lastnika d.n.o., ki pa si v letu 2008 in 2007 ni izplačal nobenih plač. Kaj naj vzamem za osnovo?
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Ta lastnik si dve leti ni izplačeval popolnoma nič, kako, me ne vprašat, ker je pred par dnevi prijadral k meni. Bolniško je imel, tako da nekako je bil zavarovan, ni mi pa jasno kako. če ni plačeval prispevkov.....
Naty