Pozdravljeni
Malo nerodno vprašanje imam -no, prvič se srečujem s programom (*****). Zanima me kako v tem programu naredim otvoritev neodvisno od preteklega l2008. V letu 2008 niso vsega poštimali, saj niso potem sploh sledili več dogodkom, bilanco je delalo eno rač. v svojem programu. Tehnično me zanima, verjetno bi morala poklicat *****, sam se bojim računa?
rač.program
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: rač.program
Pozdravljeni!
Ker omemba lastnikov programa (reklama) tu ni dovoljena, ne vem o katerem programu je govora...
Kljub temu pa lahko rečem, da velika večina programom dovoljuje ročni vnos otvoritvene bilance, ki ni nujno enaka zaključni. Poiskusite...
Lp
Ker omemba lastnikov programa (reklama) tu ni dovoljena, ne vem o katerem programu je govora...
Kljub temu pa lahko rečem, da velika večina programom dovoljuje ročni vnos otvoritvene bilance, ki ni nujno enaka zaključni. Poiskusite...
Lp
Ajla
Jaz tudi predlagam vnos ročne otvoritvene temeljnice, problem je lahko potem edino pri saldakontih....ki pa se konec koncev tudi dajo ročno poštimat, sam mal se je treba pomatrat.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Jaz osebno predlagam, da se obrnete na proizvajalca opreme. Glede na to, da verjetno imate z njim neko pogodbeno razmerje, vam bodo najlažje svetovali.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Žal niso vedno ravno programerji rešitev, ampak se moraš odločit kar sam, in tudi nosti vse "posledice",oz.delo....
Najbolje je po moje s 1.1.- tudi če začneš kasnej, npr.aplril, bi jaz za prve mesece vse vnesla dvojno...veliko dela,ampak imaš potem tudi neko primerjavo za prve vnose.kompletno leto z vsemi knjižbami.
Najbolje je po moje s 1.1.- tudi če začneš kasnej, npr.aplril, bi jaz za prve mesece vse vnesla dvojno...veliko dela,ampak imaš potem tudi neko primerjavo za prve vnose.kompletno leto z vsemi knjižbami.