Imamo ustanovljen Klub tajnic in poslovnih sekretark. Financiramo se na podlagi članarin ter donatorjev. Naša predsednica se udeležuje sej, ki jih organizira Zveza klubov tajnic v Ljubljani oziroma kje pač je.
<b>Sprašujem: ali lahko izplačamo kilometrino morda tudi dnevnico za pot v kraj kjer se udeleži seje</b>.[:D]
Za hiter odgovor bi vam bila zelo hvaležna.
Katja[}:)]
Izplačila potnih stroškov in dnevnic pri klubih
Moderator: Mirko Zbačnik
Zahvaljujem se za odgovor.
Nekje pa sem vseeno prebrala, da lahko član, ki plačuje članarino, si lahko povrne stroške kilometrine.
Jaz sicer vem, da z davčne strani, če nisi zaposlen, si ne moreš tega izplačevati, vendar ne razumem, kako si drugi klubi lahko to izplačujejo ne da bi si obračunali dohodnino.
Ali morda kdo ve, kako bi to drugače uvaljavljali, sa j v tem primeru predsednica ni dolžna "zastonj" hoditi na seje.
Hvala za ogovor.
Katja
Nekje pa sem vseeno prebrala, da lahko član, ki plačuje članarino, si lahko povrne stroške kilometrine.
Jaz sicer vem, da z davčne strani, če nisi zaposlen, si ne moreš tega izplačevati, vendar ne razumem, kako si drugi klubi lahko to izplačujejo ne da bi si obračunali dohodnino.
Ali morda kdo ve, kako bi to drugače uvaljavljali, sa j v tem primeru predsednica ni dolžna "zastonj" hoditi na seje.
Hvala za ogovor.
Katja