Zdravo!
Imam nenavadno prošnjo.
Potrebujem kratek osnutek zavrnitve prošnje za zaposlitev.
Mi lahko kdo pomaga?
Kaj mora takšna zavrnitev vsebovati?
Hvala za vsak namig.
POMOČ
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: POMOČ
Eden od predlogov:
Zahvaljujemo se Vam za poslano prošnjo za razpisano delovno mesto: ____________
Obveščamo Vas, da smo se žal odločili za drugega kandidata.
Hvala za razumevanje in lep pozdrav!
To je le en predlog.
Vsebuje naj le to, da se niste odločili za kandidata (ne smete pa omenjati , kateri kandidat je - če ste koga sprejeli) bil izbran.
Datum in vaš podpis.
Mislim, da ni potrebno veliko napisati.
Zahvaljujemo se Vam za poslano prošnjo za razpisano delovno mesto: ____________
Obveščamo Vas, da smo se žal odločili za drugega kandidata.
Hvala za razumevanje in lep pozdrav!
To je le en predlog.
Vsebuje naj le to, da se niste odločili za kandidata (ne smete pa omenjati , kateri kandidat je - če ste koga sprejeli) bil izbran.
Datum in vaš podpis.
Mislim, da ni potrebno veliko napisati.
Naša situacija je taka: dobili smo ponudbo za zaposlitev brez razpisa. Direktor želi, da prijazno zavrnem ponudbo, ker trenutno nimamo potrebe po nobenem kadru.
Ker je dobričina, hoče, da je zavrnitev prijazna in da prosilca ne užalimo.
Ker še nikoli nisem pisala kaj podobnega in sem samo začasno namestnica kadrovnika, sem se znašla v dilemi. Direktor pričakuje nekaj "pocukranega"
Kljub temu hvala za vaš predlog.
Ker je dobričina, hoče, da je zavrnitev prijazna in da prosilca ne užalimo.
Ker še nikoli nisem pisala kaj podobnega in sem samo začasno namestnica kadrovnika, sem se znašla v dilemi. Direktor pričakuje nekaj "pocukranega"
Kljub temu hvala za vaš predlog.
MaJa
Potem pa zapišite, da trenutno nimate potreb po novih zaposlitvah, da pa boste njegovo prošnjo shranili, če to dovoli, in ga ob morebitnem povečanju obsega dela kontaktirali. To se mi zdi dovolj prijazno.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)