oddaja podatkov za vzdrzevane druzinske clane
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: oddaja podatkov za vzdrzevane druzinske clane
A pod WDOHOD2008 , A SKUPAJ Z rekom ?????
Zakaj skupaj z REK-om??
Rek je ena zadeva, družinski člani druga...
Oddajte, ko imate pripravljene podatke, nikjer ne piše, da mora biti s plačo...
Rek je ena zadeva, družinski člani druga...
Oddajte, ko imate pripravljene podatke, nikjer ne piše, da mora biti s plačo...
OK, kja pa a pod WDOHOD2008 ???? Lahko piše za leto 2008, al se kje spremeni ????
Pozdravljeni, tudi mene zanima kje se dobi ta program za oddajo podatkov o VDČ, saj ga nikjer nisem zasledila al ti mora kakšen programer naredit ta program.Lani je šlo čisto normalno preko WDOHOD 2008, za leto 2009 pa tega programa ni.
Lp Darija
Lp Darija
G. Mirko ali ste oddali datoteko preko e-davkov tako kot se je to naredilo lani (saj smo morali za dohodnino, VDČ in DPZ oddati vsako datoteko posebej)? Upam, da sem prav razumela glede oddaje.Mirko napisal/-a:Oddal sem v petek in ni bilo nobenega problema. Oddate zip datoteko, tako kot lani.
Hvala in sneženi pozdrav iz MB.
Pozdravljeni,
novi progarm WDOHOD 2009 je že na VOLJO
lP Darija
novi progarm WDOHOD 2009 je že na VOLJO
lP Darija
Zdravo,
Mene še zanima ali se oddajo podatki za VDČ preko Kontrolnih podatkov o dohodnini na edavkih tako kot lani ali je letos kako drugače.
Lp Darija
Mene še zanima ali se oddajo podatki za VDČ preko Kontrolnih podatkov o dohodnini na edavkih tako kot lani ali je letos kako drugače.
Lp Darija
G. Mirko, ali mi lahko točno napišete kako ste oddali to datoteko? Če grem v program WDohod2009 nimam možnosti uvoza podatkov ali pa napačno razmišljam?
Če že imate datoteko VIRDVC, potem jo oddate na e-davkih:
Dokumenti / Nov dokument / Kontrolni podatki / Podatki za odmero dohodnine
Izbere se leto 2009 in klikne na gumb Naprej. Nato se odpre okno kjer se pripne datoteka v polju Izberi datoteko.
Če pa podatke ročno vnašate v WDOHOD, potem pa oddate z izbiro: Podatki dohodnine - dostava podatkov na DURS
Dokumenti / Nov dokument / Kontrolni podatki / Podatki za odmero dohodnine
Izbere se leto 2009 in klikne na gumb Naprej. Nato se odpre okno kjer se pripne datoteka v polju Izberi datoteko.
Če pa podatke ročno vnašate v WDOHOD, potem pa oddate z izbiro: Podatki dohodnine - dostava podatkov na DURS
spostovana Sonja11
Ali mi lahko prosi nekaj poveste. Torej v program Wdohod.2009 lahko vnesem podatke kot so ime, priimek, davcna stevilka zavezanca ter podatke njegovega otroka, katerega je imel delavec v olajsavi pri placi. Torej ko vnesem te podatke, za posamezno stranko je opcija za oddajo na durs i nod tam naprej me pripelje na intern.stran e.davki in se tako oddat. Tako naredi mza posamezno stranko. Zanima me, kako se pripravi te podatke v zip datoteki. ali jo ze sam program Wdohod2009 oblikuje v Zip-in se to potem odda na e-davkih? Nas programer se nic ni pripravljal. sama pa nevem kako se pripravi oz "zazipa" to datoteko vir.vdc. Hvala az informacijo. pozdrav ,Zala

Ali mi lahko prosi nekaj poveste. Torej v program Wdohod.2009 lahko vnesem podatke kot so ime, priimek, davcna stevilka zavezanca ter podatke njegovega otroka, katerega je imel delavec v olajsavi pri placi. Torej ko vnesem te podatke, za posamezno stranko je opcija za oddajo na durs i nod tam naprej me pripelje na intern.stran e.davki in se tako oddat. Tako naredi mza posamezno stranko. Zanima me, kako se pripravi te podatke v zip datoteki. ali jo ze sam program Wdohod2009 oblikuje v Zip-in se to potem odda na e-davkih? Nas programer se nic ni pripravljal. sama pa nevem kako se pripravi oz "zazipa" to datoteko vir.vdc. Hvala az informacijo. pozdrav ,Zala
Zivljenje je lepo! 
Program WDOHOD datoteko sam zazipa, to vem. Mislim da jo pa tudi sam odda na primerno mesto v E-davkih.
Zip podatkov najdete tam, kjer ste izbrali mesto lokacije podatkov..
Zip podatkov najdete tam, kjer ste izbrali mesto lokacije podatkov..