Nina, ne se jezit. Vsakdo, ki spremlja teme na forumu, lahko ugotovi, kje je tema, ki ga zanima (saj, ko se prijavi ima označene forume/podforume s spremembami).
Sicer pa hvala (da bo manj "jeznih" obiskovalcev).
lp (tudi na Gorenjskem sonce sije?)
STORITVE PO NOVEM
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: STORITVE PO NOVEM
Slovan, se sploh ne jezim, četudi morda tako zveni 
Samo žal nas je premalo, da bi lahko spremljali prav vse teme in presojali, kaj gre kam, zato res prosim, da nas opozarjate na take reči še kje drugje kot v posameznih temah
Ja, tudi pri nas je krasno sonce
Samo žal nas je premalo, da bi lahko spremljali prav vse teme in presojali, kaj gre kam, zato res prosim, da nas opozarjate na take reči še kje drugje kot v posameznih temah
Ja, tudi pri nas je krasno sonce
Nina vem, da sem jaz napisala naj se prestavi temo.
Nisem vedela kam naj napišem
. Bom drugič napisala na zasebno sporočilo ali mail.
Hvala, ker ste prestavila in lep dan še naprej
Nisem vedela kam naj napišem
Hvala, ker ste prestavila in lep dan še naprej
Spremembe zakona o davku na dodano vrednost "so ugledale luč sveta" - v Uradnem listu RS štev. 85/2009 z dne 30.10.2009.
lp
lp
Lepo prosim, da mi odgovorite na naslednje vprašanje, ali je kaj sprememb po novem , glede na opravjene storitve , ki je sedaj veljal skladno z 29. čl, zakona o ddv, ali so se te storitve, ki so bile obdavčene glede na kraj naročnika sedaj kaj spremenile, morali bi namreč poslati račun v tujino za prevajanje- hvala lp
mislim, da sem že našla odgovor, ta člen je sedaj nadomestil novi člen 30.d , kar pomeni, da je še vedno obdavčeno po kraju naročnika storitve, če se mogoče motim, naj me prosim kdo popravi..lp