Pozdravljeni, še enkrat!
Tako je, kot pravite. Katastrofa. Sedaj sem knjižila te izpiske in ugotovila, da so nakazila večinoma od fizičnih oseb iz EU. Na prilivih je pripisano kaj se plačuje, tako da je očitno, da gre za prodajo izdelkov v EU. Računov jaz kot računovodja nimam, saj je verjetno delal dvoje računov!
Poknjižila jih bom na 2300, potem pa ga bom povprašala, kaj je mislil. Predvidevam, da bom že nekako kriva jaz, ker ga na to nisem opozorila!?
Po sedanjih podatkih, bo denarja na 2300 občutno več kot na 120....si lahko predstavljate?
Lp
Prilivi na račun sp
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Prilivi na račun sp
Poraja se mi še eno vprašanje: če sp lahko razpolaga s svojimi sredstvi neovirano....kako mu lahko dokažejo, da so ti prilivi stvar sp-ja in ne gospodinjstva?
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Podjetnik bi moral dokazovat, da so prilivi res za gospodinstvo
- na tak način ni ravno razumljeno prosto razpdlaganje.....
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Zelo enostavno - iz vsebine (namen plačila) in plačnika (sp, doo).xx081074 napisal/-a:Poraja se mi še eno vprašanje: če sp lahko razpolaga s svojimi sredstvi neovirano....kako mu lahko dokažejo, da so ti prilivi stvar sp-ja in ne gospodinjstva?
Lahko se pa še potrudijo osebno do plačnika ali če je iz tujine, zaprosijo kolege tam.
lp