Pozdrav!
Danes sem želela oddati rekap.por.za januar pa mi obrazec ni dopuščal vnosa negativnega zneska, jst pa imam v januarju izdan dbrp za dobavo v EU?
Kakšen nasvet?
Rekapitulacijsko poročilo januar
Moderator: Mirko Zbačnik
-
go-andreja
- Začetnik

Re: Rekapitulacijsko poročilo januar
Za negativni predznak ne vem.
Me pa zanima naslednje - smo d.o.o. in izdelujemo proilizdelke za EU, ene z nabavo svojega materiala, druge pa izdelamo iz njihovega materiala. Te zadnje imam opredeljene kot storitev. Ali je tako prav? Ali moram potem ta znesek storitev vpisati pri RP v stoplec 27 - ali so tu mišljene druge storitve?
Prosim za nasvet!
Me pa zanima naslednje - smo d.o.o. in izdelujemo proilizdelke za EU, ene z nabavo svojega materiala, druge pa izdelamo iz njihovega materiala. Te zadnje imam opredeljene kot storitev. Ali je tako prav? Ali moram potem ta znesek storitev vpisati pri RP v stoplec 27 - ali so tu mišljene druge storitve?
Prosim za nasvet!
LP
Pozdravljena,go-andreja napisal/-a:Pozdrav!
Danes sem želela oddati rekap.por.za januar pa mi obrazec ni dopuščal vnosa negativnega zneska, jst pa imam v januarju izdan dbrp za dobavo v EU?
Kakšen nasvet?
tudi jaz imam takšen primer. Ali že mogoče veste kako naprej?
*Sandra*
Zdravo,
napaka na DURS-ovi strani, katero že odpravljajo.
napaka na DURS-ovi strani, katero že odpravljajo.
*Sandra*
-
go-andreja
- Začetnik

Tako je,poročilo (z neg.vrednostjo) bo možno oddati danes ali v ponedeljek.
Zanima pa me, ali v rek.por. dbrp poročate kot NEGATIVEN ZNESEK tekočega obdobja
ali naredite POPRAVEK za pretekla obdobja??
HVALA
Zanima pa me, ali v rek.por. dbrp poročate kot NEGATIVEN ZNESEK tekočega obdobja
ali naredite POPRAVEK za pretekla obdobja??
HVALA
Zdravo,
jaz poročam kot tekoče obdobje, saj bo naš kupec tudi poročal za tekoče obdobje.
jaz poročam kot tekoče obdobje, saj bo naš kupec tudi poročal za tekoče obdobje.
*Sandra*