Kolektivna pogodba
Moderator: Mirko Zbačnik
Kolektivna pogodba
Katera kolektivna pogodba bi bila prava za d.o.o. s šifro dejavnosti 88.109?
Re: Kolektivna pogodba
Po moje ne bi bilo nič narobe, če uporabljate Splošno kolektivno pogodbo za gospodarske dejavnosti (če sem prav prebrala je šif.dej. po SKD drugo socialno varstvo brez nastanitve za starejše in invalidne osebe)
LP
LP
Da, pravilno ste razbrala dejavnost, vendar Splošna kolektivna pogodba ne velja več. Mogoče ste mislila Kolektivno pogodbo za obrt in podjetništvo?
KP med delavci in zasebnimi delodajalci
KP za negospodarske dejavnosti
Predlagam, da jih proučite in se odločite, v katero "najbolj" pašete. (Jaz sem gledala le na vašo dejavnost - nikjer nisem zasledila specifičnosti)
LP
KP za negospodarske dejavnosti
Predlagam, da jih proučite in se odločite, v katero "najbolj" pašete. (Jaz sem gledala le na vašo dejavnost - nikjer nisem zasledila specifičnosti)
LP
Kolektivna pogodba o izredni uskladitvi plač.......
Kolektivna pogodba za obrt in podjetništvo je namenjena s.p.-jem in ne gospodarskim družbam. Kolikor želite "biti usodo" svoje stroke poglejte kolektivno pogodbo, kamor je uvrščeno socialno varstvo (ni pa to porebno).
lp
Kolektivna pogodba za obrt in podjetništvo je namenjena s.p.-jem in ne gospodarskim družbam. Kolikor želite "biti usodo" svoje stroke poglejte kolektivno pogodbo, kamor je uvrščeno socialno varstvo (ni pa to porebno).
lp
Hvala za odgovore.
Ga. Slovan, ali lahko razložite "poglejte kolektivno pogodbo, kamor je uvrščeno socialno varstvo"?