TROŠARINA ZA NAFTO
Moderator: Mirko Zbačnik
TROŠARINA ZA NAFTO
Tisti, ki dobite od Carine vrnjeno trošarino za nafto /prevozniki/ - ali gre ta trošarina za leto 2009 v skupino 768 ali naredite storno stroška nafte v razredu 4. Kaj je bolj prav, saj na končni rezultat bilance itak nima vpliva.
Re: TROŠARINA ZA NAFTO
pozdravljeni,
jaz knjižim obračun trošarine na 162/768. ko pride plačilo pa ga zapiram s 110/162.
lp, koland
jaz knjižim obračun trošarine na 162/768. ko pride plačilo pa ga zapiram s 110/162.
lp, koland
Jst tudi dam trošerino na konto 768
lp Andrej
lp Andrej
-
zakladničarka
- Računovodja

- Kraj: Slovenija
Tudi jst.
kdaj knjižite obračun trošarine in na podlagi čega??? Jaz namreč še nisem dala nobenega zahtevka za vračilo trošarine za leto 2009, ker nekako se sploh še nisem poglabljala in ker to delam prvič.
Bi pa rada to storila čimprej pa ne vem kako??!!!
A mi lahko kdo to prosim malo bolj jasno razloži??
Hvala
Bi pa rada to storila čimprej pa ne vem kako??!!!
A mi lahko kdo to prosim malo bolj jasno razloži??
Hvala
pozdravljeni,
jaz zahtevam zahtevek za vračilo in ga poknjižim na prihodke v mesec na kateri se trošarina nanaša. se pravi, da sem vse trošarine za leto 2009 dala na 162/768. so pa nekatere na dan 31.12.2009 še odprte in tako v terjatvah.
lp, koland
jaz zahtevam zahtevek za vračilo in ga poknjižim na prihodke v mesec na kateri se trošarina nanaša. se pravi, da sem vse trošarine za leto 2009 dala na 162/768. so pa nekatere na dan 31.12.2009 še odprte in tako v terjatvah.
lp, koland