Programska oprema

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Krokar
Nov član
Nov član

Programska oprema

Odgovor Napisal/-a Krokar »

Zdravo,
zanima me, kakšne izkušnje ima kateri uporabnik s programsko opremo ****** ? To je od ******, zadnje čase se precej prodaja ?

LP
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Dobrodošli na našem portalu, a reklame niso dovoljene!

Lahko postavljate vprašanja, a direktnih nazivov raje ne uporabljajte! :oops: :oops:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
aneri99
Novinec
Novinec

Re: Programska oprema

Odgovor Napisal/-a aneri99 »

Spoštovani!

Ali mi lahko prosim kdo od obiskovalcev foruma priporoči program, ki bi bil primeren za računovodski servis. Omogočal naj bi učinkovito vodenje poslovnih knjig za nekaj deset podjetij, kjer bom lahko hkrati na ekranu pregledovala podatke različnih podjetij za več poslovnih let, brez da mi naslednje okno prekrije predhodnega, saj nameravam investirati v večji monitor. Program mora biti seveda prijazen, razumljiv in zanesljiv, saj nimam časa za dolg uvajalni rok.

Hvala in lep pozdrav
aneri
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

Reklame niso dovoljene, to verjetno že veste. Priporočam vam, da si pridobite ponudbe ponudnikov, se dogovorite za demonstracije, veliko jih ponuja tudi demo verzije, in tako se boste najlažje odločila. Ker mnenja posameznikov so vedno subjektivna.
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Hvala, Naty ;)
landrover
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a landrover »

Pozdravljeni

mi lahko kdo na ZS pošlje kak kontakt saj iščem program za vodenje skladišča, zalog materiala

hvala in lp
Odgovori