Stranka

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
mansu1
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ptuj

Stranka

Odgovor Napisal/-a mansu1 »

Kaj narediti v primeru, ko se stranka ne javlja in ne dostavi dokumentacije za knjiženje ???
Imam namreč stranko, ki mi ni že nekaj mesecev dostavila dokumentacije za knjiženje, ne javlja se na telefon, oz. telefonska ni več veljavna. Pošiljam ji pozive s priporočeno povratnico, ki jo sicer prevzame ampak še vedno se ne javi. :evil: MOrala bi narediti bilanco zanjo, pa nimam vseh papirjev. Bilance, ki je nepopolna in ne vsebuje točnih podatkov ne morem oddati.Če pa ne oddam bilance, pa je spet moja odgovornost. Ne najdem rešitve... :? Se je kdo znašel v takšni situaciji in kako ste jo rešili... ??

lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Re: Stranka

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

Pošljete mu nazaj vso dokmuentacijo in poveste razlog za odstop od opravljanja storitev. Če ne odgovarja, očitno ni zainteresiran, da mu naredite izkaze.
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Ko drugo leto ne bo oddal bilanc, bo AJPES dolža to firmo zbrisati po službeni dolžnosti. :spomezik:

Vi ste svoje napravili, več ne morete (bojim se, da ste mogoče napavili že preveč :spomezik: ).
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
mansu1
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a mansu1 »

Saj sploh nimam besed..s to stranko sem obupala. Res najboljše, da pošljem papirje, pa se neham s tem obremenjevati. Čeprav mi še vedno čut odgovornosti trka nekje odzadaj.... :x

lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Lahko da vam bo papirje nekaj dni pred koncem marca, po njegovem še dovolj zgodaj - kaj pa norite?! (tako si mislijo taki "tički"). :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori