Izkušnje

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
daniela2101
Novinec
Novinec
Kraj: Slovenia

Izkušnje

Odgovor Napisal/-a daniela2101 »

Pozdravljeni

sem 25. letna univezitetna diplomirana ekonomistka in moja sanjska služba je služba računovodkinje. Trenutno delam v komerciali ampak se ne vidim v tej službi saj imam rada matematiko in preprosto uživam ko moram kaj računati. Zato včasih tudi inštruiram, predvsem seveda matematiko, pa ne zaradi bajnega zaslužka.
Prosim vas za pomoč, saj bi zelo rada delala v računovodstvu. Kam ozr. komu se obrnit, da bi me uvedel v posel, ker bi s tem pridobil vestno osebo, ki bi z veseljem prihajala v službo in profesionalno opravljala svoje delo.

V upanju na pozitiven odziv, lep pozdrav
kaltrzic
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a kaltrzic »

Na spletni strani GZS - združenje računovodskih servisov - je zdaj nek forum, ki se mu reče spletna tržnica zaposlovanj v računovodskih servisih. Poskusi. Vendar računovodska služba še zdaleč ni sanjska, to boš po nekaj letih izkušenj sama ugotovila. Čeprav vsi mi, ki smo "notr", kar vztrajamo. Lahko rečemo, da smo malo zasvojeni. Veliko sreče! Alena
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Odgovor Napisal/-a helena »

V sodišču na Ptuju pravkar iščejo nekaj takega. Napiši prošnjo. Konec koncev je tudi čudovito mesto tale Ptuj!:D
brigita
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a brigita »

Helena od kod veš za tole delovno mesto?

Brigita
sova
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sova »

Tale Ptuj je res čudovito mesto, le delovno mesto računovodje še zdaleč ni čudovito. Diplomirana ekonomistka poiščite si rajši kakšno drugo delovno mesto, saj matematika je marsikje dobrodošla, ne samo v računovodstvu.
lp
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Odgovor Napisal/-a helena »

V zadnjem uradnem listu je št. 122 na strani 7762:), pa tudi na spletnih straneh zavoda za zaposlovanje bi moralo biti.
Odgovori