Imam ogromni problem s programom za računovodstvo in ne vem če bom uspela oddat davčno napoved. Zanima me, kako lahko odločim oddajo napovedi na DURS in ajpes?
Lp, Mojca
Neoddana davčna napoved
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Neoddana davčna napoved
pokličite ene in druge in jim razložite problem.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Hvala za odgovor. Se bom še danes dopoldan maksimalno potrudila, drugače pa bom klicala.
Lp, Mojca
Lp, Mojca
Bom kar tukaj vprašala, bilance so bile že vse oddane, danes sem pa ugotovila, da smo pozabili na ajpes oddati obvestilo in ga poslati priporočeno s povratnico, do kdaj je čas, do 24-ih ali 12-tih?
imeti mora današnji žig pošte, torej do 24, lahko ga pa tudi sami odnesete danes k njim.
Naty