Živijo.
Kakor večina, tudi jaz gledam kam gre vsak cent, ki ga prislužim in vedno gledam kje bi lahko dobila tisto malo ektra denarja, ki bi mi olajšalo življenje.
Tako sem našla stran kjer ponujajo kar velike zaslužke z trgovanjem na valutnem trgu. Meni so naredili nekakšen izračun in če bi vložila 1500€ za eno leto bi bil moj zaslužek 750€ - skupaj 2250€. Ali je to realen zaslužek?
Poleg tega me zelo moti da je firma registrirana zunaj Evrope - v Novi Zelandiji, ker imajo baje tam valutni trg urejen z zakonom in so bolj nadzorovani. Vsaj tako oni pravijo...
Kaj mi lahko svetujete kako je s tem? Se splača vložiti ali je to samo še ena prevara, da odvzamejo težko prislužen denar?
Thanks
Sara
Valutni trg - da ali ne?
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Valutni trg - da ali ne?
nateg....ponzijeve sheme 
Re: Valutni trg - da ali ne?
Jaz vsekakor ne bi tvegala...
Ne verjamem v to, da bi zalužili 50% zneska, ki ga vložite...
Se spomnite raznoraznih verig in piramid... ??!! V vsaki takšni zadevi je bil obljubljen velik denar, ljudje so prodajali avtomobile, zastavljali hiše ibn premoženje...da bi dobili še več..Na koncu..pa ostali praznik rok... Ne vem, jaz sem v takšnih zadevah vedno skeptična, denar veliko pretežko zaslužim, da bi ga komu podarila...
Ja, malo sem pobrskala po spletni strani tega podjetja, ki to ponuja...Ni me prepričalo...Vsekakor dobro premislite, kam vložite denar... Vse skupaj je po moje preveč enostavno, da bi lahko bilo donosno ...
lp
Se spomnite raznoraznih verig in piramid... ??!! V vsaki takšni zadevi je bil obljubljen velik denar, ljudje so prodajali avtomobile, zastavljali hiše ibn premoženje...da bi dobili še več..Na koncu..pa ostali praznik rok... Ne vem, jaz sem v takšnih zadevah vedno skeptična, denar veliko pretežko zaslužim, da bi ga komu podarila...
Ja, malo sem pobrskala po spletni strani tega podjetja, ki to ponuja...Ni me prepričalo...Vsekakor dobro premislite, kam vložite denar... Vse skupaj je po moje preveč enostavno, da bi lahko bilo donosno ...
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)