Pozdravljeni,
sem s.p. , nisem zavezanka za davek. Informativnega izračuna nisem dobila. Hotela sem že sama izpolniti, ko mi prijateljica, ravno tako s.p. pravi, da kot s.p. ni treba oddajati dohodnine, če nimamo drugih prihodkov razen preko s.p. - te pa smo DURSu že dostavili.
Pri navodilih sicer piše, kdaj ni treba oddajati - ni pa specifično rečeno za ta primer.
Ali drži, da napovedi ni treba oddati?
Hvala! Lana
oddaja dohodnine
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: oddaja dohodnine
mogoče vaši obdavčljivi dohodki niso presegali 2.800 EUR, zato niste dobili inf. izračuna?
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
aha, bo držalo!
Hvala!
Hvala!
In če ne presežejo 2800 eur in nisi prejel inf.izračuna, tudi ni treba ,da sam vložiš napoved?
vložiš jo lahko, če pričakuješ vračilo dohodnine.
Naty
Jaz imam 1.700 eur dobička. A to pomeni, da mi ni treba odati?