EUROPEAN CITY GUIDE

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

EUROPEAN CITY GUIDE

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

S tega naslova sem dobil nekaj za izpolnit in poslat nazaj. Ne pade mi na pamet, da bi to storil. Moja angleščina je sicer taka, da bi bil mogoče v Angliji celo lačen :oops: - a dovolj dobra, da sem razbral "Euro 997,00".

Upam, da jim ne bo uspelo ponovno n***i nikogar! (oprostite izraz, sem ga že kar sam ozvezdil). :spomezik:

A ste tudi vi dobili kaj takega?

PS.: Je v angleščini.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
bojakt
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Re: EUROPEAN CITY GUIDE

Odgovor Napisal/-a bojakt »

smo dobili že pred leti in je trajalo skoraj tri leta, da smo se rešili, tudi ob pomoči gospodarske zbornice.V tem času je njihova terjatev do nas narastla na skoraj 5000 eur. Ta njihov letak smo izpolnili iz naivnosti, brez da bi si prevedli drobni tisk, kjer pa piše, da smo dolžni vsako leto takšen znesek za objavo v nekem turističnem katalogu. Preklicati ni bilo mogoče. Poleg pismenih groženj iz Švice in Španije so se javljali tudi izterjevalci iz Srbiji. Ker smo vztrajali na tem, da ne bomo plačali, je zadeva po treh letih le potihnila, strah pa je kljub temu ostal.

NIKAKOR NE PODPISOVAT TEH NEUMNOSTI. /na žalost jim pa očitno še vedno uspe prepričati naivneže/

pa lepe praznike!
Odgovori