Se še komu dogaja, da ko se stranka registrira za namene DDV in sedaj mi je dalo namesto obdobja od 21. 6. do 30. 6. 2010 kar 01. 01. 2008 do 31. 03. 2010?
Jutri bom moral pač klicat tja, ker ne morem oddat obrazca.
DDV napačno prvo obdobje
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
DDV napačno prvo obdobje
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Re: DDV napačno prvo obdobje
Kljub temu, da je čas dopustv in je veliko referentk(ov) na dopustu, ali le-te nadomeščajo, so se na davčni lepo potrudili in zgledno uredili zadevo. Klicati sem moral vse, lahko bi rekel od Poncija do pilata, a vsi so bili zelo prijazni. Napake se dogajajo povsod in - življenje brez napak bi bilo ... 
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Čigava napaka pa je bila?
lp
lp
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
seveda, na strani DURS-a.
PS.: A tudi sicer naletim (trkem na les) le na prijazne referente(ke).
PS.: A tudi sicer naletim (trkem na les) le na prijazne referente(ke).
Mirko
Mirko

...dolgočasno? (ker ne bi bilo treba klicati od Poncija do Pilata?).Mirko Zbačnik napisal/-a: Napake se dogajajo povsod in - življenje brez napak bi bilo ...
Pa je res treba pohvaliti ta durs, ki nam zna tako popestriti življenje. LP
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Ni bilo v tem smislu, kot je lahko površno razumljeno. Vsi, ki sem jih klical so bili zelo prijazni, a enostavno vsega pač ve znajo, ker pa č vsega ne delajo. Bili so solidni. Če ti pogovor popestri življenje, nisi razočaran. 
Mirko
Mirko