Pozdravljeni,
zanima me kaksno pogodbo bi lahko uporabila za primer, ko bi k s.p.-ju prisel obcasno delati delavec, ki pa je ze redno zaposlen v drugem podjetju?
Hvala za odgovor.
Lp
POGODBA O DELU ZA DELAVCA Z REDNO ZAPOSLITVIJO
Moderator: Mirko Zbačnik
POGODBA O DELU ZA DELAVCA Z REDNO ZAPOSLITVIJO
Lep pozdrav!
Re: POGODBA O DELU ZA DELAVCA Z REDNO ZAPOSLITVIJO
podjemna pogodba (po starem pogodba o delu) - obrazec dobite v knjigarni.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Hvala za vas odgovor, imam pa se eno vrasanje. Nikjer nisem zasledila ali je potrebno s to pogodbo kam iti.
Ali se to samo podpise in shranita naročnik (podjetje) in izvajalec (fizična oseba-z rednim delovnim razmerjem pri drugem delodajalcu) ali je potrebno kam prijaviti?
hvala.
Lp
Ali se to samo podpise in shranita naročnik (podjetje) in izvajalec (fizična oseba-z rednim delovnim razmerjem pri drugem delodajalcu) ali je potrebno kam prijaviti?
hvala.
Lp
Lep pozdrav!
-
vztrajnost
- Začetnik

Jaz imam informacijo, da je te pogodbe potrebno prijaviti na Zavodu za zaposlovanje. To drži?
Sicer pa si preverite izračun celotnega stroška....
Sicer pa si preverite izračun celotnega stroška....
Ja, hvala.
Sem preverila, potrebno je iti na ZZZS s izvodom podjemne pogodbe in 2 obrazcema M1-2/B ter prijaviti delo.
Potem pa samo odvajaš prispevke in davke ob izplačilu.
To je vse. Res pa je veliko za odvajati - izracun najdete na strani racunovodja.com!
Lp
Sem preverila, potrebno je iti na ZZZS s izvodom podjemne pogodbe in 2 obrazcema M1-2/B ter prijaviti delo.
Potem pa samo odvajaš prispevke in davke ob izplačilu.
To je vse. Res pa je veliko za odvajati - izracun najdete na strani racunovodja.com!
Lp
Lep pozdrav!