Nov način DDV ---
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Nov način DDV ---
Ko sem se peljal proti Blokam sem ujel )ne vem če čisto točno, med vožnjo--) nek pogovor, da vlada nekako že razmišlja o smiselnosti oziroma nesmiselnosti novele DDV. Tako so dejali, da naj bi ta sistem veljal neko prehodno obdobje, najprej do 31. 12. 20111. Nato bodo proučili učinke in razmišljali dalje..
Je še kdo mogoče poslušal (radia ne smem imenovat)?
Je še kdo mogoče poslušal (radia ne smem imenovat)?
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Re: Nov način DDV ---
Mirko, ste tudi vi prvoaprilsko naravnani?
Med tem pa bo država pobrala, kar ima za pobrati??? Od glob do izvzetja obveznosti do davčnih dolžnikov (4. odstavek 17. člena zakona...
lp
Med tem pa bo država pobrala, kar ima za pobrati??? Od glob do izvzetja obveznosti do davčnih dolžnikov (4. odstavek 17. člena zakona...
lp
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Ne, nuisem prvoaprilski.
Bog je najprej sebi brado ustvaril.
Bog je najprej sebi brado ustvaril.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Oddaja bilanc po novem
Ali veste, da bo od danes naprej potrebno bilance oddajati do 31.1. naslednjega leta za preteklo leto? So povedali po radiu in na internetni strani tudi piše.
LP
LP
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Tudi to sem slišal, a vi ste bili verjetno tako nervozni, da ste preslišali, da je potrebno bilance oddati - in tudi davčne napovedi šele zadnjega v januarju, ki sledi letu, za katerega se dela obrazce. Tako bi nekako dosegli enoletni odlog vseh obveznosti do države in podjetnikom dali možnost da uspejo.
PS.: Ko se bodo pobrali, pa spet po njih (kot vedno).
PS.: Ko se bodo pobrali, pa spet po njih (kot vedno).
Mirko
Mirko

PRVI APRIL. 
Ja Mirko, jaz sem slišala malo drugače in sicer, da bilanc sploh več ne bo potrebno oddajati. Ko bodo rabili sredstva bodo samo sporočili koliko in mi bomo nakazali (spet bo po nas) 
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
To pa ne bo v redu, sprožilo bo socialni nemir - a veste, koliko nas živi od računovodstva?
PS.: Danes NI prvi april
PS.: Danes NI prvi april
Mirko
Mirko

To je sigurno prvo aprilska šala. Sicer pa tega ne bomo doživeli!Mirko Zbačnik napisal/-a:veljal neko prehodno obdobje, najprej do 31. 12. 20111
lp
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Hvala, da ste me popravili, pravilno je 2011. Ne, ni šala.
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Ne, ni prvi april. Danes ne, je že drugi. Nekoč je naš bivši predsednik dejal: Danes so dovoljene sanje. jutri je nov dan. Upam, da boljši. 
Mirko
Mirko