Pozdravljeni.
V letu 2010 sem oktobra odprl s.p. in v letu 2010 (okt, nov,dec) sem imel doseženo davčno osnovo 3500€.
zanima me ali se kot letna osnova upošteva ta osnova ali se to pomnoži krat 4 (pač ker je bilo samo tri mesece).
lp
dosežena osnova za 2010
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: dosežena osnova za 2010
Osnova se preračuna na celo leto.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
še tole...
Ali se res dobičku v koledarskem letu 2010 prištejejo še prispevki iz leta 2010, in je potem to vse skupaj osnova za obračun prispevkov za 2011.
Ali se res dobičku v koledarskem letu 2010 prištejejo še prispevki iz leta 2010, in je potem to vse skupaj osnova za obračun prispevkov za 2011.
da, res je
Naty