DOMAČE RAČUNOVODSTVO
Moderator: Mirko Zbačnik
DOMAČE RAČUNOVODSTVO
<b></b><font face="Century Gothic"></font id="Century Gothic"><font color="purple"></font id="purple">Pozdravljeni!
Kot večina ljudi današnjega časa, tudi midva z ženo zgubiva precej živcev [:(!]nad nepreglednostjo in neučinkovitim vodenjem družinskih računov. Zanima me, ali mi lahko kdo svetuje v zvezi z uporabo računalniškega programa (po možnosti brezplačnega ali download z neta)ki olajša vodenje enostavnega družinskega računovodstva: prihodki in odhodki po skupinah, pregled za več mesecev, preprosti diagrami...
Hvala za vsak uporaben odgovor![:)]
Aprico
Kot večina ljudi današnjega časa, tudi midva z ženo zgubiva precej živcev [:(!]nad nepreglednostjo in neučinkovitim vodenjem družinskih računov. Zanima me, ali mi lahko kdo svetuje v zvezi z uporabo računalniškega programa (po možnosti brezplačnega ali download z neta)ki olajša vodenje enostavnega družinskega računovodstva: prihodki in odhodki po skupinah, pregled za več mesecev, preprosti diagrami...
Hvala za vsak uporaben odgovor![:)]
Aprico
Mislim, da je si lahko obrazec naredite v Excelu. Lahko ga potem sprintate in ročno vnašate vaše izdatke in prejemke. Ob koncu meseca (npr.) pa ga vnesete še v računalnik.
Predvidevam da je to vprašanje namenjeno za domačo uporabo.
Pa vsem lep vikend in upajmo da vas bo v ponedeljek zjutraj kaj čakalo na mizi.
:D:D:D:)
P.S. To seveda velja za vse člane.
Predvidevam da je to vprašanje namenjeno za domačo uporabo.
Pa vsem lep vikend in upajmo da vas bo v ponedeljek zjutraj kaj čakalo na mizi.
P.S. To seveda velja za vse člane.
-
Spiko
- Programer gosposke mogote

- Kraj: Saint Barthelemy
- Kontakt:
<font face="Trebuchet MS">tudi jaz držim pesti za vas, Anka, in vsi ostali
Aprico, če ste uporabnik pisarniškega paketa MS Office, si lahko poenostavite delo z orodjem MS Access, ki je vmesnik za delo s preprosto podatkovno bazo. Če boste vložili v izobraževanje dela s tem programom kak teden, boste svoje poslovanje lahkoo povsem spodobno vodili, ter preprosto izdelovali preglede po svojih željah.</font id="Trebuchet MS">
Aprico, če ste uporabnik pisarniškega paketa MS Office, si lahko poenostavite delo z orodjem MS Access, ki je vmesnik za delo s preprosto podatkovno bazo. Če boste vložili v izobraževanje dela s tem programom kak teden, boste svoje poslovanje lahkoo povsem spodobno vodili, ter preprosto izdelovali preglede po svojih željah.</font id="Trebuchet MS">
Točno, reklama ni dovoljena.
Prosim, da mi odgovor pošljete na e-mail adutkp@siol.net.
Hvala in lep vikend.
Mirjana
Prosim, da mi odgovor pošljete na e-mail adutkp@siol.net.
Hvala in lep vikend.
Mirjana
Hvala vsem za vaše odgovore! Res mi ni padlo na pamet, da bi ime programske aplikacije delovalo kot reklama.
Se vidi da ste v financah bolj doma kot jaz. Za vse konkretne namige moj mail: entiteta@email.si