Kateri člen ZDDR določa koliko časa pred potekom pogodbe za določen čas, ti mora delodajalec povedati, da s bo le-to podaljšalo ali ne.?
Hvala.
pogodba in podaljšanje
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: pogodba in podaljšanje
To nikjer ni določeno. Pogodba preneha veljati z datumom izteka pogodbe. Ali se bo sklenila nova pogodba ali ne pa z prejšnjo nima nobene veze.
Če vas želijo obdržati vam bodo povedali pravi čas oz vi povšprašajte njih.
Če vas želijo obdržati vam bodo povedali pravi čas oz vi povšprašajte njih.
delavec naj bi vsaj tri dni pred sklenitvijo pogodbe dobil v pregled predlog pogodbe- mislim, da to velja tudi za podaljšanje
Da ne odpiram nove teme,
delavka je zaposlena za določen čas in ji pogodba poteče konec junija, naprej jo bo delodajalec zaposlil za nedoločen čas.
Zanima me kaj moramo urediti: jo je treba odjaviti in spet prijaviti, samo prijaviti, ali nič od tega??? Hvala. Kako pa z njenimi otroci - ponovna prijava?
Hvala.
delavka je zaposlena za določen čas in ji pogodba poteče konec junija, naprej jo bo delodajalec zaposlil za nedoločen čas.
Zanima me kaj moramo urediti: jo je treba odjaviti in spet prijaviti, samo prijaviti, ali nič od tega??? Hvala. Kako pa z njenimi otroci - ponovna prijava?
Hvala.
glede prijave in odjave ni potrebno nic. Delavka je itak prijavljena....
pri spremembi iz določen v nedoločen čas je potrebno zavodu javit spremembo z obrazcem M-3 (sprememba podatkov) in priložit novo pogodbo za nedoločen čas
za otroke pa ne vem,
za otroke pa ne vem,
Spet sem zvedela nekaj novega...
Najlepša hvala za odgovor. Bomo uredili. Lep dan želim,ana179 napisal/-a:pri spremembi iz določen v nedoločen čas je potrebno zavodu javit spremembo z obrazcem M-3 (sprememba podatkov) in priložit novo pogodbo za nedoločen čas
za otroke pa ne vem,