Mirko
decemberska plača
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Ja točno Mirko, ampak kje je to določeno sem zapisala že na prejšnji strani, a ne???:)
Meni ne gre v glavo samo to, kako bo Vlada RS določila ceno stroškov prevoza na delo in z dela. Seveda je bila zdaj praksa različna...karte vlak, kombinirane avtobusne, mestni prevoz, glede na % cene bencina....
Hmmm????
Ali vse to pomeni, da bomo decemberske plače računali na roke...dvomim, da bodo naši programerji zmogli zalogaj popravkov
Pa pa.
Meni ne gre v glavo samo to, kako bo Vlada RS določila ceno stroškov prevoza na delo in z dela. Seveda je bila zdaj praksa različna...karte vlak, kombinirane avtobusne, mestni prevoz, glede na % cene bencina....
Hmmm????
Ali vse to pomeni, da bomo decemberske plače računali na roke...dvomim, da bodo naši programerji zmogli zalogaj popravkov
Pa pa.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Sonja11, kapo dol tudi pred vami, (priznam, jaz ga še nisem)!
PS.: Nova vlada vneto popravlja; zasledil sem, da bo dala pod tapeto tudi novi ZDR, ker pač ni evropski in zavira trg delovne sile. Glede na to, kako skupaj so interesi partnerjev smatram, da kakšnih hitrih sprememb ni na vidiku, razen ...
Mirko
PS.: Nova vlada vneto popravlja; zasledil sem, da bo dala pod tapeto tudi novi ZDR, ker pač ni evropski in zavira trg delovne sile. Glede na to, kako skupaj so interesi partnerjev smatram, da kakšnih hitrih sprememb ni na vidiku, razen ...
Mirko
Prihajam iz seminarja. Rekli so tako:
REK - oddati isti dan kot je izplačilo
dohodnina in davki - plačati isti dan kot plačo
prispevki - ???
osnova za dohodnino bo objavljena za celo leto naprej.
O tem, da bi plačo izplačali v letu 2004 ni bilo govora.
Sicer pa bomo morali počakati na to, kaj bo rekla nova vlada.
Mislim, da so nam ZELO pomagali.
REK - oddati isti dan kot je izplačilo
dohodnina in davki - plačati isti dan kot plačo
prispevki - ???
osnova za dohodnino bo objavljena za celo leto naprej.
O tem, da bi plačo izplačali v letu 2004 ni bilo govora.
Sicer pa bomo morali počakati na to, kaj bo rekla nova vlada.
Mislim, da so nam ZELO pomagali.
Da ne bo pomote. Sonja11 je napisala oba člena, jaz sem le priložil zneska. Torej gredo zasluge Sonji.
Ena ideja, mogoče bi bilo dobro take ugotovitve nekam zapisat, o njih ne bi debatirali. Da so na vpogled vsem kot pomoč.
Pa še ena stvar novi REK obrazci me dokaj tarejo, so bili že v eni temi, a odpremo še kakšno novo in si tam izmenjamo svoje razlage?
LP, Jam
Ena ideja, mogoče bi bilo dobro take ugotovitve nekam zapisat, o njih ne bi debatirali. Da so na vpogled vsem kot pomoč.
Pa še ena stvar novi REK obrazci me dokaj tarejo, so bili že v eni temi, a odpremo še kakšno novo in si tam izmenjamo svoje razlage?
LP, Jam