Oproscene nabave
Moderator: Mirko Zbačnik
Se eno vprasanje.
Zanima me ali je sploh kdo na tem forumu pravi ( dober) racunovodja ali pa vsi samo nekaj domnevajo in iscejo dolocene clene na internetu katere potem tukaj posredujejo.
Zanimivo je namrec, da v nobenem primeru ne dobim jasnega odgovora(da ali ne). To je kot mlatenje prazne slame!!!!
ALI RES NI NIKOGAR, kateri bi imel tudi znanje in ne samo domneve???????
LP Milli
Zanima me ali je sploh kdo na tem forumu pravi ( dober) racunovodja ali pa vsi samo nekaj domnevajo in iscejo dolocene clene na internetu katere potem tukaj posredujejo.
Zanimivo je namrec, da v nobenem primeru ne dobim jasnega odgovora(da ali ne). To je kot mlatenje prazne slame!!!!
ALI RES NI NIKOGAR, kateri bi imel tudi znanje in ne samo domneve???????
LP Milli
Hitro obsojate!!
Samo eno kratko pojasnilo:
nova na forumu
nova pri slovenskem racunovodstvu
drugace pa vse prej kot nova na tem podrocju
Hotela sem povedati, da na tem forumu vsi samo domnevate.
A res nisce (tako kot tudi jaz) ne razume vseh teh zakonov???
Pa se naprej lep dan
(pa berite natancneje- sem zenskega spola)
Milli
Samo eno kratko pojasnilo:
nova na forumu
nova pri slovenskem racunovodstvu
drugace pa vse prej kot nova na tem podrocju
Hotela sem povedati, da na tem forumu vsi samo domnevate.
A res nisce (tako kot tudi jaz) ne razume vseh teh zakonov???
Pa se naprej lep dan
(pa berite natancneje- sem zenskega spola)
Milli
Na žalost jih še tisti ne, ki so jih pisali.
Glede obsojanja pa tole. Krivično je do vseh, ki so si vzeli čas in po svojih najboljših močeh poizkusili pomagati. Odgovorov na forumu ne jemljite vedno za sveto. Nekateri so pravi, nekateri ne, veliko pa je takih, ki vas napeljejo na pravo smer, pa potem sami najdete pravega.
Glede obsojanja pa tole. Krivično je do vseh, ki so si vzeli čas in po svojih najboljših močeh poizkusili pomagati. Odgovorov na forumu ne jemljite vedno za sveto. Nekateri so pravi, nekateri ne, veliko pa je takih, ki vas napeljejo na pravo smer, pa potem sami najdete pravega.