Zanima me naslednje.
Kdo in kako je odgovoren za razporeditev delovnega časa.
Primer:
Inšpektor za leto 2010 zahteva razporeditev delovnega časa, sedaj pa težijo v računovostvo, da ga morajo naredit.
Povejte mi kako ga naj to zgleda in da ga neredijo
lp in hvala za odgovor.
Razporeditev delovnega časa
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Razporeditev delovnega časa
Pri nas je delovni čas razporejen na eno izmeno od 7.00 do 15.00. Za razporeditev je ponavadi odgovoren direktor, obratovodja, nekdo na položaju. Računovodja pa res ne more razporejati delovnega časa.
Do decembra je treba pripraviti plan delovnega časa za prihodnje leto. Pripraviti ga mora primerna služba, ali oseba.
Urška
Urška
razporeditev je potrebna zaradi obračuna dodatkov, če je razporeditev neenakomerna (popoldansko, nočno, nedeljsko, praznično delo). Mislim da je v tem smisel, ker potem hoče na plačilni listi videt ustrezne dodatke - vsaj mi smo imeli tak primer.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Hvala vsem za pomoč, vendar bi še prosila, če ima kdo izmed vas kakšen osnutek tega sklepa.
V ZDR sem našla člen 147, ki govori ravno o tem, vendar me dela težave kako ga sestavit.
lp vsem
V ZDR sem našla člen 147, ki govori ravno o tem, vendar me dela težave kako ga sestavit.
lp vsem