Ali so stroški notarskega zapisa kaj odvisni od višine kapitala,ki se
uporabi za dokapitalizacijo.Mi bi preoblikovali 10 milij.
dokapitalizacija -stroški notarja
Moderator: Mirko Zbačnik
Sem že zvedela odgovor, stroški niso nič v odvisnosti od višine vpisanega kapitala,pač pa od tega koliko si sposoben narediti sam in
koliko prepustiš notarju.Še največ pa od tega,če naletiš na poštenega
notarja,da ti to pove in eno sem danes spoznala.Od danes dalje so
ljubljanski notarji zame samo še zgodovina.
koliko prepustiš notarju.Še največ pa od tega,če naletiš na poštenega
notarja,da ti to pove in eno sem danes spoznala.Od danes dalje so
ljubljanski notarji zame samo še zgodovina.
Glede dokapitalizacije sem poklicala štiri notarje v Ljubljani in tri
v okolici,med drugim tudi tja,kjer so nam do sedaj delali vse spremembe.Vsem sem povedala,da imamo napisane vse sklepe tako kot se šika.V Ljubljani čakalna doba približno teden dni,v okolici še dalj
ali pa ni bilo notarja,da bi se sam izjasnil.Zadnji klic v Š.l.
Odgovor:Če imamo pripravljene vse sklepe, jih nalepimo v knjigo sklepov,fotokopiramo in fotokopijo prinesemo,da to samo overovijo.
Cena:660 SIT za stran.Ker sem imela s seboj že tudi predlog za vpis
v sodni register so mi pregledali še tega,če sem ga dobro naredila.
Manjkali so mi trije listi in so mi povedali kateri.Ker nisem imela več časa ne volje sem jim rekla,naj mi kar oni vse obrazce naredijo še enkrat-to majo vsi v računalniku nastavljeno.Jaz sem jih imela
pa iz knjigarne.Pa še en nasvet glede akta za katerega sploh nisem vedela,da ga moram tudi predložit na sodišče.Skupna cena za vse 6.120,00 SIT.Ker sem vse to znanje dobila skoraj brezplačno ga tudi
jaz posredujem enako naprej.Učimo se! Bilo je tako pozitivno srečanje,da do večera nisem prišla k sebi.Vloga oddana-po pregledu
vseh dokumentov so rekli,da so vsi,-upam,da bo tudi vsebinsko v redu.
Ne zasujte notarke premočno,da bom še kdaj prišla na vrsto!
LP
v okolici,med drugim tudi tja,kjer so nam do sedaj delali vse spremembe.Vsem sem povedala,da imamo napisane vse sklepe tako kot se šika.V Ljubljani čakalna doba približno teden dni,v okolici še dalj
ali pa ni bilo notarja,da bi se sam izjasnil.Zadnji klic v Š.l.
Odgovor:Če imamo pripravljene vse sklepe, jih nalepimo v knjigo sklepov,fotokopiramo in fotokopijo prinesemo,da to samo overovijo.
Cena:660 SIT za stran.Ker sem imela s seboj že tudi predlog za vpis
v sodni register so mi pregledali še tega,če sem ga dobro naredila.
Manjkali so mi trije listi in so mi povedali kateri.Ker nisem imela več časa ne volje sem jim rekla,naj mi kar oni vse obrazce naredijo še enkrat-to majo vsi v računalniku nastavljeno.Jaz sem jih imela
pa iz knjigarne.Pa še en nasvet glede akta za katerega sploh nisem vedela,da ga moram tudi predložit na sodišče.Skupna cena za vse 6.120,00 SIT.Ker sem vse to znanje dobila skoraj brezplačno ga tudi
jaz posredujem enako naprej.Učimo se! Bilo je tako pozitivno srečanje,da do večera nisem prišla k sebi.Vloga oddana-po pregledu
vseh dokumentov so rekli,da so vsi,-upam,da bo tudi vsebinsko v redu.
Ne zasujte notarke premočno,da bom še kdaj prišla na vrsto!
LP
Živijo,
ne morem verjeti!!!! Mi smo tudi vse pripravili in dobili račun za 90.000,00 SIT.[xx(][xx(][xx(]
Sodelavka mi je pravkar povedala. da so ji na sodišču vprašali, koliko smo plačali za notarske storitve - in ko je povedala so samo še z očmi zavijali!
Ste morda iz Štajerskega konca?:razz:
Lep pozdrav,
sonja
ne morem verjeti!!!! Mi smo tudi vse pripravili in dobili račun za 90.000,00 SIT.[xx(][xx(][xx(]
Sodelavka mi je pravkar povedala. da so ji na sodišču vprašali, koliko smo plačali za notarske storitve - in ko je povedala so samo še z očmi zavijali!
Ste morda iz Štajerskega konca?:razz:
Lep pozdrav,
sonja