Računovodski servis

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
barbiikranjec
Novinec
Novinec

Računovodski servis

Odgovor Napisal/-a barbiikranjec »

Pozdravljeni!

Mogoče mi boste lahko pomagali, v računovodstvu sem že 10 let poleg tega pa možu vodim še računovodstvo ker je s.p.. zdaj pa se odločam ali naj odprem popoldanski s.p. računovodski servis, čas imam in voljo tudi , pogum še zbiram :oops: Glede knjiženja ni problem, program imam, nimam pa nobenih izkušenj glede papirologije med stranko in računovodskim servisom, zato bi vas prosila če mi lahko napišete kaj je potrebno imeti vse urejeno med stranko in računovodskim servisom, kakšne pogodbe, kakšne izjave in poblastila oz. pogodbe je priporočljivo ali obvezno imeti. Zanima me tudi kako ste si postavili cenik?

Hvala za vaše odgovore.

B.
Zadnjič spremenil barbiikranjec, dne 22 Nov 2011, 15:28, skupaj popravljeno 2 krat.
Maj11
Začetnik
Začetnik

Re: Računovodski servis

Odgovor Napisal/-a Maj11 »

enako tudi mene zanima. Če ne drugače, prosim na zs. Hvala.
mali007
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a mali007 »

S stranko se sklene pogodbo o storitvi računovodenja, kjer je določeno, katera dela za stranko opravljate, kakšni so plačilni roki, kakšne so obveznosti in pravice strank (kdaj mora dostavljati papirje, na kakšen način se dostavljajo papirji, kaj se zgodi če ne plača v roku, odpovedni roki...), varstvo osebnih podatkov (na kakšen način je zagotovljeno).... tako kot so sestavljene klasične pogodbe o opravljanju storitev. Do osnutka imate dostop na GZS kot član ZRS.

Cenik pa - pripravljen v primerjavi z računovodsko tarifo (enako dostop do računovodske tarife imate kot član zrs na njihovi spletni strani).

Če boste za stranke sami oddajali dokumente na e-davke potem potrebujete zunanje pooblastilo za e-davke, prav tako velja za AJPES.
mali007
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a mali007 »

Na zs mi pošljita vajin mejl vama pošljem....
Odgovori