KARTICA DURS
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Radovednež
- Začetnik

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
KARTICA DURS
Prosim za pomoč. Zaključijem knjižbe in na kartici DUS kar naenkrat presežek na 40 za 3 eure in 44 za 32,72 EUR. Kličem refernetko in sva ugotovili, da je to ostalo od prej in se vleče od podjetja, ki ga je podjetnik zaprl in po enem letu ponovno odprl. Kam naj to knjižim? Res prosim za pomoč, ker pojma nimam.
Vnaprej 100X hvala in LP
Vnaprej 100X hvala in LP
Carpe diem!
Re: KARTICA DURS
Morda bolj za šalo, lahko pa komu tudi pomaga: http://www.finance.si/blog?id=1&post=1039
Žal nasveta nimam ...
Žal nasveta nimam ...
-
Radovednež
- Začetnik

- Kontakt:
Hvala Nina,
ampak mi ni nič v pomoč, zato še enkrat prosim druge forumovce za pomoč, sugurno ste že imeli takšen primer.
Hvala in LP
ampak mi ni nič v pomoč, zato še enkrat prosim druge forumovce za pomoč, sugurno ste že imeli takšen primer.
Hvala in LP
Carpe diem!
-
Radovednež
- Začetnik

- Kontakt:
Anka,
tudi vaš prispevek mi nič ne pomaga - bi se lahko malo bolj potrudili. Sem prepričan, da nekdo odgovor pozna....
LP
tudi vaš prispevek mi nič ne pomaga - bi se lahko malo bolj potrudili. Sem prepričan, da nekdo odgovor pozna....
LP
Carpe diem!
če se vleče od podjetja, ki ga je podjetnik že zaprl, potem nimate kaj pri novem podjetju tega knjižiti, ampak je to dolg oziroma terjatev njega kot fizične osebe.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Ankino temo sem odcepila 
-
Radovednež
- Začetnik

- Kontakt:
Hvala Naty,
vendar je avtomatično čiščenje iz 25. 11 .2011 in je referentka rekla, da je od prej. Bom pustil, kot je....
100X hvala za nasvet!
LP
vendar je avtomatično čiščenje iz 25. 11 .2011 in je referentka rekla, da je od prej. Bom pustil, kot je....
100X hvala za nasvet!
LP
Carpe diem!
Ne komplicirajte - če durs to izkazuje kot preplačilo na novem podjetju (istega lastnika), ga ponucajte - pokompenzirajte pri sprotnem plačevanju. lpNaty73 napisal/-a:če se vleče od podjetja, ki ga je podjetnik že zaprl, potem nimate kaj pri novem podjetju tega knjižiti, ampak je to dolg oziroma terjatev njega kot fizične osebe.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Strubhan se s predhodnikom. Dejansko gre za eno in isto osebo.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Radovednež
- Začetnik

- Kontakt:
Hvala tudi vama za nasvet. Tudi meni se zdi pametno teh 37 EUR izkoristiti, a ne vem, kako to poknjižiti 
Carpe diem!
-
Radovednež
- Začetnik

- Kontakt: