S.p. je nabavil na podjetje televizijo v vrednosti 1000 eur. Kako lahko zagovarja tak nakup? Kaj pa olajšava? Lahko koristi 30% olajšave???
lp
Osn.sredstvo,olajšava
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Osn.sredstvo,olajšava
Če je frizer ali gostinec - za zabavo gostov. Pa naj ne pozabi plačevati SAZASU! lpGitara napisal/-a:S.p. je nabavil na podjetje televizijo v vrednosti 1000 eur. Kako lahko zagovarja tak nakup? Kaj pa olajšava? Lahko koristi 30% olajšave???
lp
Hvala za odgovor. Je pa fizioterapevt. Ali tudi lahko. Ne plačuje pa še nič Sazasu???? Mora prijaviti ali čakati, da ga sami "najdejo"?
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Nisem fizioterapevt in na srečo za enkrat še ne potrebujem teh uslug, a verjetno je počutje pacientov tudi zelo pomembno za počutje. Lahko mu služi kot pripomoček prikaza ali preučevanja vaj, video prikaz pacienom...
Sam obiskujem neke druge ordinacije in v zasebni ambulanti sem na hodniku tudi videl televizijo. Čakanje je tako prijetnejše.
Sam obiskujem neke druge ordinacije in v zasebni ambulanti sem na hodniku tudi videl televizijo. Čakanje je tako prijetnejše.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Super, res je. Hvala.
Potem bi pa še to vprašala, kaj pa mislite v tem primeru: nakup prikolice za hitro prehrano (5000 eur).Je registrirana. Postavi jo na zemljišče neke občine, kateri plačuje najemnino za prostor.
Ali lahko tudi tu upoštevamo 30% olajšavo za to prikolico. Mislim,da ne bi smelo biti problema?
Potem bi pa še to vprašala, kaj pa mislite v tem primeru: nakup prikolice za hitro prehrano (5000 eur).Je registrirana. Postavi jo na zemljišče neke občine, kateri plačuje najemnino za prostor.
Ali lahko tudi tu upoštevamo 30% olajšavo za to prikolico. Mislim,da ne bi smelo biti problema?
Pozdravljen,
Jaz mislim, da lahko, je os. sredstvo, ki je nujno za opravljanje dela, tako kot strojniku stroj?
lp
Vseeno pa še jaz počakam na strokovni odgovor..

Jaz mislim, da lahko, je os. sredstvo, ki je nujno za opravljanje dela, tako kot strojniku stroj?
lp
Vseeno pa še jaz počakam na strokovni odgovor..