Ali mi lahko kdo razloži, kako pridem do salda na kartici? Imam izpis do 30.9. nato izpis do 31.12. in nato še leto 2012.
Kako označijo redno plačilo ? Kaj v breme in dobro ne upoštevam? Čitam njihovo razlago razumevanja knjigovodske kartice, ki naj bi bila prilagojena uporabnikom, ki nimajo predznanj s področja knjigovodstva. Lahko trdim, da nisem med njimi, vendar takega knjigovodstva v življenju še nisem videla, zato prosim za neko domačo enostavno razlago in se vsem, ki se me usmilijo v naprej zahvaljujem.
e-kartica zavezanca
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: e-kartica zavezanca
Zdravo!
na tej povezavi je Durs objavil navodila, kako gledati kartico, če vam bo kaj v pomoč.Še vseeno pa je porazno.
Sešteti je pa je potrebno l.2011 in l.2012 in pridete do pravega stanja.
Vsaj mislim.
http://www.gov.si/aplikacije/durs/eDavk ... vodilo.doc
na tej povezavi je Durs objavil navodila, kako gledati kartico, če vam bo kaj v pomoč.Še vseeno pa je porazno.
Sešteti je pa je potrebno l.2011 in l.2012 in pridete do pravega stanja.
Vsaj mislim.
http://www.gov.si/aplikacije/durs/eDavk ... vodilo.doc
Žal, mi vaš odgovor ne pomaga - kot sem napisala, sem to razlago prebrala in ne vsebuje tega, kar sprašujem.
"Pomagaj si sam in bog... ups!!!... durs ti bo pomagal...
lp
lp
Tako je , kot pravi orljek.
Na Dursu obljubljajo, da bodo vpogled poenostavili - samo kdaj je pa drugo vprašanje.
lp
Na Dursu obljubljajo, da bodo vpogled poenostavili - samo kdaj je pa drugo vprašanje.
lp
Najbolje, da pokličete referenta v kolikor saldo po tej logiki ne gre skupaj.
Mogoče pa se je kakšno plačilo izgubilo. In je treba dejansko it po vseh plačilih in njihovih avtomatičnih preknjižbah in poiskat denar, kam se je prenašal in kam je izginil
Jaz sem tako prišla do ugotovitve, čeprav se je na nekaterih kontih neupravičeno "nabralo" tudi nekaj obresti,za katere se lahko pritožite.
lp
Mogoče pa se je kakšno plačilo izgubilo. In je treba dejansko it po vseh plačilih in njihovih avtomatičnih preknjižbah in poiskat denar, kam se je prenašal in kam je izginil
Jaz sem tako prišla do ugotovitve, čeprav se je na nekaterih kontih neupravičeno "nabralo" tudi nekaj obresti,za katere se lahko pritožite.
lp