e-knjiga Bilance, razkritja, obračun davka od dobi
Moderator: Mirko Zbačnik
e-knjiga Bilance, razkritja, obračun davka od dobi
Mislim, da je bila v februarju ali marcu 2004 na tem portalu reklama za e-knjigo <b>Bilance, razkritja, obračun davka od dobička</b> in tudi možnost naročila, za slednje nisem siguren. Iščem informacijo:
<b>- do katerega datuma je veljalo prednaročilo
- kakšna je bila cena v prednaročilu
- kakšna je cena po preteku datuma za prednaročilo</b>
Mogoče je kdo knjigo naročil v prednaročilu in mi bo odgovoril, za kar se že vnaprej zahvaljujem.
<b>- do katerega datuma je veljalo prednaročilo
- kakšna je bila cena v prednaročilu
- kakšna je cena po preteku datuma za prednaročilo</b>
Mogoče je kdo knjigo naročil v prednaročilu in mi bo odgovoril, za kar se že vnaprej zahvaljujem.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Kaj je pa tole: http://www.si-revizija.si/o_siru/prever ... aroc.shtml ?
Škoda, da nimate več shranjenega besedila. Imam namreč v spominu, da je prednaročilo trajalo do 10.marca, cena pa je bila polovična in sicer približno 1200 sit. Na Financah pa pravijo drugače. Ravno zato iščem še kakšno mnenje oz. nekoga, ki je knjigo naročil v prednaročilu in se še spomni kako je to bilo objavljeno.
Jaz sem kupila knjigo dne 17.03.2004, cena z DDV-jem pa je bila 2.387,00 Sit.(2.200 brez DDV). Vendar mislim, da za naslednje
leto več ne bo ravno uporabna zaradi nove zakonodaje, vsaj ne 100%.
Upam, da je kaj pomagalo. Sicer je cena res zanemarljiva glede na
podobne priročnike, vendar pa prištejte še strošek papirja in tiskanje. V vsakem primeru priporočam laserski tiskalnik, pri injeckt
pa kartušo izprazni kot nič,kar pa ceno po 5-krati. LP
Gordana
leto več ne bo ravno uporabna zaradi nove zakonodaje, vsaj ne 100%.
Upam, da je kaj pomagalo. Sicer je cena res zanemarljiva glede na
podobne priročnike, vendar pa prištejte še strošek papirja in tiskanje. V vsakem primeru priporočam laserski tiskalnik, pri injeckt
pa kartušo izprazni kot nič,kar pa ceno po 5-krati. LP
Gordana
Hvala Gordana. Še vedno pa me zelo zanima vse v zvezi s prednaročilom.
<b>Ali je bilo prednaročilo do 10.marca in ali je bila e-knjiga po polovični ceni?</b>
Kar se pa tiče kartuš, si pa jaz pomagam z univerzalnim črnilom Uniprint za polnjenje kartuš (črno) in zadeva deluje za 2-3 (2 sigurno) polnjenja, potem pa glava odpove in je treba začeti spet z novo kartušo.
<b>Ali je bilo prednaročilo do 10.marca in ali je bila e-knjiga po polovični ceni?</b>
Kar se pa tiče kartuš, si pa jaz pomagam z univerzalnim črnilom Uniprint za polnjenje kartuš (črno) in zadeva deluje za 2-3 (2 sigurno) polnjenja, potem pa glava odpove in je treba začeti spet z novo kartušo.